KOSTA PRVI PUT REKAO KO MU NEDOSTAJE: Njegove reči su jezive - ponovo šokirao naciju!

Autor:

Hronika

12.12.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta nije spomenuo nijednog člana porodice, što je ostavilo sve prisutne u šoku!

KOSTA PRVI PUT REKAO KO MU NEDOSTAJE: Njegove reči su jezive - ponovo šokirao naciju!

Foto: Privatna arhiva, printscreen/Google Street View

Tinejdžer Kosta Kecmanović (14) koji je sa samo svojih 13 godina počinio nezapamćen masakr u OŠ " Vladislav Ribnikar" ne prestaje da šokira naciju svojim ponašanjem i izjavama.

Naime, on iz dana u dan dokazuje koliko je bezosećajan i koliko se ne kaje za jezivi zločin koji je počinio, pa je tako, tokom jednog razgovora sa stručnim licima koji o njemu brinu, uspeo da otvori dušu i da po prvi put kaže ko mu nedostaje.

- Tog dana su svi prisutni ostali zabezeknuti! Od svega što postoji i što može da se navede, počevši od porodice, prijatelja ili nekih drugih osoba koje su njemu bile bliske, on je naveo samo psa! Neverovatno da mu nijednog trenutka ni Vladimir ni Miljana nisu pali na pamet, ipak su to njegovi roditelji - naveo je izvor upoznat sa slučajem.

Osim toga, kako kaže naš sagovornik, on ni sestru nije spomenuo, a bili su veoma bliski pre samog masakra.

- Pričao je samo o psu, opisivao je kako je vezan za njega i kako je svoje slobodno vreme kada nije bio za kompjuterom ili telefonom, provodio igrajući se sa njim. Psihijatri sa klinike su ga više puta pitali da li postoji još neko, pokušavajući da ga usmere da kaže nekog od članova porodice ili makar sestru, međutim, on nije znao koga bi naveo - naveo je sagovornik, pa dodao:

- Nikome nije jasno njegovo ponašanje. Nakon što je izvršio masakr, svi su mogli da zaključe o kakvoj osobi se radi, ali, da nema emocije ni prema svojim najmilijima, to je zastrašujuće!

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (15)

Loading
Bumbar

12.12.2023 16:53

Dokle će te se čuditi da je drugačiji ne bi izvršio masakr!!!?

Dejan2019

12.12.2023 17:19

Senzacionalizam, pošto_po_to bi da nadmaši šok, koji smo doživeli, samim monstruoznim zločinom. To je pristup iz "TV sapunica". Dečak je uradio nešto "nezamislivo". Pišete o tome. Zašto i kako je došlo do toga? Da li je i društvo krivo, npr? Kakav pas.

Coa

12.12.2023 17:48

Ljut je na roditelje a najvise na majku, verovatno misli da je zatvoren jer oni ne zele da ga izvedu. Ubedjen je da je nevin jer je imao 13god u trenutku kad je izvrsio zlocin. Neces ti nigde monstrume, navikavaj se na prostoriju sa 4 uska zida.

Zara

12.12.2023 18:53

@Coa - @Coa,zna on da nije nevin, ali i zna da nije kazneno odgovoran, niti ce ikad biti jer je imao 13 god, kad je napravio zlocin! A ove gluposti, od kojih su svi šokirani svaki dan, odvadi 90%!