MATERIJALNI DOKAZI U SLUČAJU UBISTVA VANJE DOKAZUJU SVE! Potvrđene crne slutnje policije, kockice se sklapaju!

Autor:

Hronika

13.12.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se šef Osnovnog javnog tužilaštva Skoplja povodom slučaja Vanje Đorčevske.

MATERIJALNI DOKAZI U SLUČAJU UBISTVA VANJE DOKAZUJU SVE! Potvrđene crne slutnje policije, kockice se sklapaju!

Foto: Makedonska policija, Profimedia

Šef Osnovnog javnog tužilaštva Skoplja Gavril Bubevski istakao je da se trenutno ispituju materijalni dokazi u vezi sa istragom o ubistvima Vanje Đorčevske (14) i Pančea Žežovskog (74) iz Velesa, a koji se poklapaju sa izjavama osumnjičenih da su bili deo ovih zločina, a koji su trenutno u pritvoru.

- Istraga je, u smislu radnji, na nivou koji sam vam rekao prošli put, a materijalni dokazi se ispituju. Mogu vam samo reći da fizički dokazi odgovaraju onome što su rekli osumnjičeni. To je to - rekao je Bubevski, ali nije želeo da daje konkretan odgovor na to da li motiv ubistva ostaje isti - lični novčani interes, prenosi Skopje1.

Jedan od glavnih materijalnih dokaza, uz ostale činjenice koje će proizaći iz dokaznog materijala, biće naveden u optužnici. Kako kažu iz skopskog tužilatva, ''pod lupom'' je sve što može da otkrije detalje i motive monstruoznog zločina.

Podsetimo, Vanja Đorčevska je nakon više od sedam dana potrage, pronađena mrtva, a tada je otkriveno i telo ubijenog frizera Pančea Žežovskog. Kako se navodi, Vanja je oteta, pa ubijena, a sumnja se da je njen otac otmičarima otkrio kretanje ćerke. On se sa još četvoricom nalazi u pritvoru, a glavni osumnjičeni, Ljupčo Palevski je u pritvoru u Turskoj, a Severna Makedonija očekuje njegovo izručenje.

Predsednik Stevo Pendarovski je u intervjuu za MRT rekao da razmišlja da pošalje poruku turskom predsedniku Erdoganu, kako bi ekstradicija išla brže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading