HITNO EVAKUISANA NAJVEĆA ŠKOLA U SRBIJI: Još jedna dojava o postavljenoj bombi, nastava odmah prekinuta - pakao traje TRI NEDELJE!

Autor:

Hronika

22.11.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi đaci i zaposleni škole "20. oktobar" nalaze se u školskom dvorištu nakon evakuacije posle dojave o podmetnutnoj bombi.

HITNO EVAKUISANA NAJVEĆA ŠKOLA U SRBIJI: Još jedna dojava o postavljenoj bombi, nastava odmah prekinuta - pakao traje TRI NEDELJE!

Foto: Wikipedia, Shutterstock

Dojave o bombama

Neverovatno, ali dojave o bombama u OŠ "20. oktobar" se nastavljaju i dalje i do je već skoro tri nedelje da im ovakve pretnje stižu svakodnevno, čak i više puta tokom dana. U školu je, kako se saznaje, upravo stigla nova, više se ne zna koja po redu dojava za ove tri nedelje.

Svi đaci i zaposleni u školi nalaze se u školskom dvorištu.

Podsetimo, pre oko tri nedelje ponovo su aktuelne dojave o bombama, najčešće u školama, a posebno je "na meti" OŠ "20. oktobar", inače najveća škola u Srbiji.

Svaka ovakva dojava, iako je policija prisutna u samoj školi i oko nje 24 časa, zahteva određenu proceduru, što podrazumeva evakuaciju i kompletan pregled škole, tako da su deca izgubila dosta od nastave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading