ROĐAKU VELJE NEVOLJE POTVRĐENA PRESUDA: Ibrahimović ide deset godina u zatvor zbog UBISTVA PRIJATELJA!

Autor:

Hronika

09.11.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ibrahimović je oglašen krivim da je ubio Trifunovića.

ROĐAKU VELJE NEVOLJE POTVRĐENA PRESUDA: Ibrahimović ide deset godina u zatvor zbog UBISTVA PRIJATELJA!

Foto: E/Stock

Apelacioni sud odbio je sve žalbe tužilaštva i odbrane i potvrdio prvostepenu presudu Damiru Ibrahimoviću, kojom je osuđen na deset godina zatvora za ubistvo druga Ivana Trifunovića u novobeogradskom naselju Doktor Ivan Ribar 14. 1. 2021. godine.

Ibrahimović je oglašen krivim da je ubio Trifunovića, pri čemu je njegova mogućnost da shvati značaj svog dela i upravlja svojim postupcima bila smanjena, ali ne bitno. Sud je utvrdio da je oko 3 časa ujutru dovezao Ivana do kuće sa žurke koju su zajedno organizovali.

Ivan je iz stana uzeo telefon svog oca i pozvao Damira, a zatim izašao iz stana i uputio se peške trotoarom. Oko 3.46 časova Ibrahimović je naišao autom, zaustavio se, izašao iz njega i krenuo peške ka Ivanu, koji mu se kretao u susret.

Kada su se susreli, okrivljeni je nožem, koji je imao kod sebe, zadao oštećenom jedan ubod u levu stranu grudnog koša nanevši mu ranu, nakon čega se Ivan okrenuo i počeo da beži nazad, a Damir krenuo za njim da ga juri.

Prema presudi u tom trenutku naišao je Ivanov otac, koji je izašao da ga potraži, pa su ga bez svesti uhvatili za ruke i dovukli ga do Damirovog auta,  ubacili ga na zadnje sedište i odvezli do Urgentnog centra. Ivan je tamo preminuo.

Podsetimo, Ibrahimovićeva majka i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading