"POČIVAJ U MIRU BEJBI MOJ, NAĆI ĆE TE TATA TVOJ!" Bolne reči oca kojem je stradala ćerkica (3) kod Zrenjanina! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.11.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna majka se zakucala u drvo i auto se prevrnuo na krov i smrskao njenu ćerku

"POČIVAJ U MIRU BEJBI MOJ, NAĆI ĆE TE TATA TVOJ!" Bolne reči oca kojem je stradala ćerkica (3) kod Zrenjanina! (FOTO)

Foto: Facebook-Aleksandar Coa

Devojčica T.S. stradala je u saobraćajki 17. oktobra na putu Zrenjanin-Melenci, kada je njena majka Spasenka Ž. za volanom renoa 19 sletela s puta, kako bi izbegla psa.

Otac deteta Aleksandar Stojkov oprostio se od ćerkice srceparajućim rečima.

Foto: Facebook-Aleksandar Coa

 

- Ne želim da se oprostim od tebe i ne mogu, jer ti ćeš uvek biti tu, zauvek ćeš ostati u svakoj mojoj priči kao najveća radost i ponos. Život bez tebe više neće biti isti. Sad si me ostavila sa zadatkom, da naučim fizički da živim bez tebe. Bez tvog osmeha, ludarija, bez zagrljaja, poljupca koji mi je toliko značio. I ja od te borbe ne mogu i ne želim da odustanem zbog tebe. Sa velikim ponosom ja želim da ti kažem hvala što si bila moje dete i moje najveće blago, anđeo tatin. Svuda si uživala..."( tata,tata vidi kako je jepo)" Volela je da idemo svugde zajedno, sve je tata ispunjavao samo da mi budeš nasmejana kao što si zasluživala. To je bilo najlepše vreme koje si mi ispunjavala. Ima mnogo toga što bih rekao, ostavićemo to kad se sretnemo ponovo. Kunem ti se, naći ću te. Volim te više od sebe. Počivaj u miru, bejbi moj - napisao je neutešni otac Aleksandar.

Nesrećna majka se zakucala u drvo i auto se prevrnuo na krov i smrskao njenu ćerku, koja je na mestu ostala mrtva, dok je Spasenka prošla sa lakim povredama, a njena rođaka, koja je bila na suvozačevom mestu, sa teškim.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading