AUTOMOBILI NA METI RAZBOJNIKA! Policija traga za lopovom koji je za noć obio čak SEDAM vozila

Autor:

Hronika

05.11.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, kao i otisci koji će pomoći u rasvetljavanju ovog slučaja.

AUTOMOBILI NA METI RAZBOJNIKA! Policija traga za lopovom koji je za noć obio čak SEDAM vozila

Foto: Shutterstock

U čačanskom naselju Jezdina, tokom proteklog vikenda na meti lopova našlo se čak sedam putničkih automobila iz kojih su ukradene skupocene stvari.

Lopovi su ukrali skupocene stvari iz ovih vozila, a meštani su pronašli na sigurnosnim kamerama jednog lica koje je vršilo obijanje automobila i uzimalo vredne predmete, uključujući alat, i stavljalo ih u torbu.

- Pregledali smo snimke i uočili smo jedno lice kako sa torbom vrši obijanje automobila i uzima skupocene stvari kao i alat, stavljajući u torbu koju je imao sa sobom. Pretpostavljamo da je već duže vreme planirao ovo razbojništvo - rekli su meštani Jezdine.

Policija je obaveštena o celom slučaju i izvršila je uviđaj na licu mesta. Takođe, uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera i otisci, što će pomoći u istrazi ovog slučaja.

Čačanska policija trenutno traga za počiniocem i nastaviće sa istragom kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovih krađa i pronašao odgovorni za ove zločine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading