KRISTINA KOJU JE DEDA GURNUO SA TERASE PRE 9 GODINA IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU: Neutešni otac objavio tužne vesti!

Autor:

Hronika

24.10.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od tog dana započinje lavovska borba pokojne Kristine i njenog oca Željka za njeno ozdravljenje.

KRISTINA KOJU JE DEDA GURNUO SA TERASE PRE 9 GODINA IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU: Neutešni otac objavio tužne vesti!

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Katarina Obradović

Neutešni otac danas objavio kada će i gde biti sahranjena njegova mezimica

Pokojna Kristina Obradović, nad čijom sudbinom se danas zamislila cela Srbija, imala je samo 14 godina kad je završila u invalidskim kolicima. Kako je svojevremeno ispričala, a mediji preneli, do tragedije je došlo nakon što ju je deda, otac njenog oca, gurnuo sa terase posle kratke svađe.

Od tog dana započinje lavovska borba pokojne Kristine i njenog oca Željka za njeno ozdravljenje. Njena borba i njene muke trajale su devet godina, i nažalost nije joj se dala - mlada Kristina, jedinica svome ocu, preminula je u 23. godini.

"Sahrana moje ćerke jedinice"

- Sahrana moje ćerke jedinice obaviće se u četvrtak u 13 časova na Klubačkom groblju kod Loznice. Ovom prilikom pozivam svu rodbinu, prijatelje, sve ljude da prisustvuju poslednjem oproštaju od moje ćerke - naveo je otac.

Od tog strašnog pada njih dvoje, jedno drugom sve, otac i ćerka kroz život su išli zajedno i kad je bilo dobro, i kad nije.

Tragedija u kojoj je Kristina pala sa visine od pet metara, promenila joj je čitav život, taj jedan sekund. Teško su živeli, pošto je njen otac tata Željko stalno morao da bude s njom, nije ni mogao da ima zaposlenje, zbog čega su zapali u tešku materijalnu situaciju.

- Mladost koja vene je nešto najtužnije što može da pogodi porodicu. Kada nema šanse onda je to tragedija, ali kad ima i kad je nadomak uspeha da mlada lepotica prohoda uz malo novca i Božje milosti. Naša je odgovornost da pomognemo našoj deci za koju se i te kako treba boriti, dajmo malo da bi nekome to bilo sve - napisao je svojevremeno Kristinin otac na svom Fejsbuk profilu.

Nažalost, Kristina je sinoć preminula, što je saopštio njen tata koji je sada ostao potpuno sam. Imao je samo nju.

U međuvremenu, oglasili su se ljudi dobre volje koji će snositi sve troškove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading