ĆERKA JEDINICA PRONAŠLA OCA U ŠUMI, A ONDA I NASTRADALOG DEDU: Ljubišina supruga grca u suzama: "Ne znam kako ćemo dalje, ostale smo same"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasila se žena stradalog Ljubiše kod Gadžinog Hana, a kako je rekla, muža i njegovog oca, na večni počinak ispratiće danas u 14 časova.

ĆERKA JEDINICA PRONAŠLA OCA U ŠUMI, A ONDA I NASTRADALOG DEDU: Ljubišina supruga grca u suzama: "Ne znam kako ćemo dalje, ostale smo same"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Juče se dogodila stravična tragedija u selu Gornji Barbeš kod Gadžinog Hana. Muškarac star 88 godina izgubio je život u nesreći koja se dogodila oko 18:30 časova, kada je krenuo po pomoć za svog sina koji je život izgubio nekoliko trenutaka pre oca.

Naime, traktor kojim je Milan krenuo da potraži pomoć za svog sina od 63 godine prevrnuo se, što je rezultiralo gubitkom života starijeg muškarca.

Ovaj tragičan događaj predstavlja duboku tugu za porodicu i sve ljude u selu Gornji Barbeš, a za portal Republika.rs oglasila se žena stradalog Ljubiše, Vesna Stamenković, koja je u jednom danu ostala bez dva člana porodice.

- Velika tragedija. Nemam pojma šta se dogodila, nemam ni snage ni moći. Moj muž je imao srčanih problema, pio je terapiju, ali eto, stiglo ga u  šumi, umro je prirodnom  smrću, a njegov otac je traktorom krenuo po pomoć, pa se prevrnuo i stradao na licu mesta - rekla je kratko Ljubišina žena.

Republika

Foto: Shutterstock

 

Grcajući u suzama, žena je skupila snage da progovori i podeli svoju bol, ističući da ima ćerku iz prvog braka sa Ljubišom, a danas u 14 časova ispratiće Ljubišu u Milana na večni počinak, zajedno sa rođacima i prijateljima.

- Ja imam ćerku iz prvog braka sa Ljubišom, ima 23 godine, ona ih je pronašla u šumi, a sada smo ostale same. Šta je tu je, moramo nekako izdržati, ne znam kako - završila je priču žena nastradalog.

Podsetimo, kako smo ranije pisali, telo sina pronađeno je u šumi, na mestu odakle je otac krenuo po pomoć. Policija je izašla na lice mesta kako bi uradila uviđaj, dok je hitna pomoć mogla da konstatuje samo smrt i jednog i drugog čoveka.

Kako smo već pisali, za portal Republika.rs oglasio se i rođak nesrećno stradalih ljudi iz sela kod Gadžinog Hana, kako je čovek ispričao, do nesreće je došlo negde u popodnevnim časovima, a celo selo sada je zavijeno u crno.

- Celo selo je u žalosti. Velika tragedija. Ljubiša ima 63 godine, išao je sa ocem u šumu po drva. Sinu je pozlilo tamo, otac se uplašio i sa traktorom krene u selo po pomoć. Međutim, čovek ima 88 godina, ne čuje uopšte, a pritom loš seoski put, na pola puta se prevrne, poklopi ga i na licu mesta ostane mrtav. U žurbi je krenuo da pozove nekoga da spase sina, vozio je on i ranije iako je star, mada više je sin vozio ako nešto treba, ali u tom trenutku gledao je da spase sina i to ga koštalo života - započeo je priču blizak rođak nastardalih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading