NE ZANIMA ME! NEKA GA SAHRANE STRIČEVI! Oglasio se otac Nermina Sulejmanovića: Dva meseca ubica nije ukopan - NEKA SA NJIM RADE ŠTA HOĆE!

Autor:

Hronika

02.10.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

NE ZANIMA ME! NEKA GA SAHRANE STRIČEVI! Oglasio se otac Nermina Sulejmanovića: Dva meseca ubica nije ukopan - NEKA SA NJIM RADE ŠTA HOĆE!

Foto: Privatna arhiva

Telo ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u hladnjači Javnog komunalnog preduzeća "Komemorativni centar" u Tuzli, a prema najnovijim informaciama za preuzimanje njegovih posmrtnih ostataka javila su se trojica stričeva. Fikret Sulejmanović otac Nermina Sulejmanovića rekao je za portal Republilka.rs da ga ne zanima kako teče proocedura.

- Ima on stričeva koliko hoće, neka ga sahrane, neka rade šta hoće. Mene to ne zanima. Ne znam šta radi ta Opština da dva meseca ne mogu da ga ukopaju - rekao je za portal Republika.rs otac Nermina Sulejmanovića.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading