KO ĆE PLATITI ŠTO NERMIN SULEJMANOVIĆ JOŠ NIJE SAHRANJEN?! Telo je na ledu 39 dana, a to košta pravo BOGATSTVO!

Autor:

Hronika

19.09.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Nermina Sulejmanovića, koji je 11.avgusta ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i sve prenosio na Instagramu, 39 dana se nalazi se u hladnjači.

KO ĆE PLATITI ŠTO NERMIN SULEJMANOVIĆ JOŠ NIJE SAHRANJEN?! Telo je na ledu 39 dana, a to košta pravo BOGATSTVO!

Foto: Profimedia, youtube.com/AVAZ TV

Posmrtni odstaci monstruoznog trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića Iz Gradačca i dalje se nalazi u Javnom komunalnom preduzeću "Komemorativni centar" Tuzla , a do danas niko nije preuzeo telo ubice. 

Iako, je od masakra prošlo 39 dana i dalje na ledu u hladnjači telo Nermina Sulejmanovića, prema svemu sudeći čeka Opštinu Gradačac u kojoj je živeo da plati njegovu sahranu. Kao što smo pisali, otac nermina Sulejmanovića Fikret, ispričao je za portal Republika da se sina odrekao, i da će ubicu sahraniti njegovi drugovi.

Nema ko od porodice da ga sahrani, to su njegovi jarani i prijatelji krimosi sredili već i organizovali. To što je on uradio to je izazvano, to ne može normalan čovek da uradi, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to uradio. I ja sam bio mlad, pa se nikada nisam tukao u životu, ni sa kim nisam imao problema, po Srbiji, Italiji i Francuskoj.... imam 100 jarana. Čist sam kao suza - zaključio je u ispovesti za naš portal otac monstruoznog ubice iz Gradačca. 

Faruk Latifagić, direktor JKP "Komemorativni centar" Tuzla rekao je za naš portal da se trenutno čeka saglasnost oca ubice da Opština preuzme i pokopa posmrtne ostate pomahnitalog ubice Nermina Sulejmanovića.

- Mi smo u konstantnoj komunikaciji sa Opštinom. Očekujemo da ćemo u toku sutrašnjeg dana imati konačnu informaciju kako će teći postupak predavanja tela za ukop. Za sada nemamo precizne informacije, da li će nekim slučajem porodica sahraniti Sulejmanovića, ili će to učiniti Opština - rekao je za portal Republika direktor JKP "Komemorativni centar" Tuzla.

Na pitanje ko će platiti toškove čuvanja tela direktor je poručio da je lako zaključiti ko će platiti troškove.

- Ako telo sahrani Opština Gradačac oni će platiti troškove čuvanja tela, isto važi i za porodicu, a po danu  to košta 35 KM - pojašnjava naš sagovornik.

Takođe, pitali smo direktora JKP "Komemorativni centar" Tuzla, da li je možda upoznat sa činjenicom gde će ubica biti sahranjen, da li će to biti na tajnoj lokaciji direktor objašnjava:

- Nema reči da će biti sahranjen na nekoj tajnoj lokaciji. Mislim da će to biti neko od grobalja koje se nalaze na njegovoj Opštini, da je imao prebivalište u Tuzli, bio bi sahranjen ovde kod nas - poručio je Faruk Latifagić.

Podsetimo, bodi-bilder i fitnes trener Nermin Sulejmanović (35) iz Gradačca u BiH ubio je tri osobe i isto toliko ranio. On je ubistvo supruge prenosio uživo na Instagramu, na kom se kasnije još jednom oglasio, takođe uživo, i potom presudio i sebi. Ubijeni su Nizama Hećimović, Sulejmanovićeva nevenčana supruga, kao i turski državljanin Onder Džengiz i njegov sin Denis. Ranjeni su Džengizova žena Harisa, Nedim Pamuković i policajac Husein Kotorić.

Dva puta se uključio u lajv

Sulejmanović je rano ujutro krvnički pretukao suprugu, a zatim joj pucao u glavu iz pištolja. Svoju ćerku, koja je još beba, ostavio je uplakanu u lokvi majčine krvi, seo u automobil i odvezao se. To je bio tek početak masakra, što je objavio u drugom uključenju uživo na Instagramu i pokazao da je sav umazan krvlju.

- Žena je trebalo samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, bog zna kako su mi samo naleteli - rekao je Sulejmanović.

 

 

Opkoljen na farmi

Gradačac je u tom trenutku već bio blokiran. Na svakom ćošku videli su se pripadnici specijalne policije. Sulejmanović je potom objavio svoju fotografiju s porodicom. Na drugoj fotografiji bio je on s bebom u naručju. U međuvremenu ga je policija našla i opkolila iza hala farme u okolini Gradačca. Sulejmanović nije hteo da se preda i ubio se pred policajcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading