TRINKIJERI UZIMA IGRAČA CRNO-BELIMA! Italijan NACILJAO prvo pojačanje!

Autor:

Sport

22.05.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati litvanski novinar tvrdi.

TRINKIJERI UZIMA IGRAČA CRNO-BELIMA! Italijan NACILJAO prvo pojačanje!

Foto: Starsport

KK Žalgiris naciljao prvo pojačanje za narednu sezonu

Litvanski klub KK Žalgiris već sada aktivno radi na pojačanjima za narednu sezonu, a prema informacijama poznatog Donatasa Urbonasa, prvo pojačanje moglo bi biti Met Mičel, igrač Bešiktaša. Mičel, 25-godišnji Amerikanac, igra na poziciji krila i prema statistikama, on će doneti značajnu podršku ekipi trenera Andree Trinkijerija. Sa prosečno 12,5 poena po utakmici u Evrokupu, košarkaš se ističe po svojoj raznovrsnoj igri, a njegov dolazak svakako će uneti novu dinamiku u sastav Litvanaca

 

 


Trinkijeri preporodio zeleni tim

Andrea Trinkijeri preuzeo je Žaligiris tokom sezone, zamenivši Kazisa Maksvitisa, i uspeo je da preporodi ekipu. Očigledno je da Trinkijeri ima jasnu viziju za budućnost kluba i da već sada aktivno radi na stvaranju snažnog tima za narednu sezonu.

Met Mičel - buduće pojačanje Žalgirisa

Met Mičel, kao potencijalno prvo pojačanje Žalgirisa za narednu sezonu, donosi sa sobom zanimljive karakteristike. Sa 25 godina, on već ima bogato iskustvo, a njegova raznovrsna igra na poziciji krila obećava da će biti veliko pojačanje za ekipu. Njegove statistike u Evrokupu, sa prosečno 12,5 poena po utakmici za 28 minuta provedenih na terenu, jasno ukazuju na njegovu sposobnost da utiče na rezultate utakmica.

 

 

Očekuje se da će Mičelov dolazak doneti novu energiju i kvalitet timu, te da će Žalgiris imati igrača u svojim redovima koji će nadomestiti izvestan odlazak Evansa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading