NE ZNAM NIŠTA O UBICAMA MOG SINA: Oglasio se otac Miloša koji je sinoć likvidiran u Futogu!

Autor:

Hronika

25.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velimir Mamula u mestu je poznat kao odgajivač labradora i on je želeo da njegov sin bude uključen u taj posao, ali Miloša to nije intereresovalo.

NE ZNAM NIŠTA O UBICAMA MOG SINA: Oglasio se otac Miloša koji je sinoć likvidiran u Futogu!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Kuća sinoć ubijenog Miloša Mamule u Futogu puna je ljudi, koji od jutra dolaze da pruže utehu njegovoj porodici. Majka i otac su ostali bez jedinog sina, a sestra Marija bez brata. Kapija je širom otvorena, a žale ga u tišini, neutešni zbog prerano ugašene mladosti.

- Ne mogu ništa kažem jer ništa i ne znam. Ne znam ništa o ubicama, a ni o njemu nisam u stanju da bilo šta kažem. Mnogo mi je teško - rekao je otac ubijenog Miloša, Velimir Mamula za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Velimir Mamula

I u porodici Miloševe majke nekoliko ulica udaljene od kuće u kojoj je živeo, takođe je nepodnošljivo tužno jer je Miletu i Miri Šumar on bio jedini unuk. Njihov komšiluk šapuće kako je Miloš bio strašno nemirno dete, ali ljubazan, i iako ga svi žale, navode da je bio na lošem glasu. 

- Čuo sam da je preprodavao drogu i da se petljao sa navijačima. Bio je fino detence. To je jedino muško dete, unuk. Mile i Mira imaju dve ćerke. Muka njihova, oboje su fini ljudi i šta sad da kažu?! Ne mogu da ga hvale, al neće sigurno da pričaju kako je bio dobar đak i miran, ako nije - rekao je sredovečni čovek.

Iako ujčevina ubijenog Miloša nosi prezime Šumar, on nije bio u srodstvu sa takođe ubijenim Nikolom Šumarom sa kojim je bio kod škole "Desanka Maksimović" gde su na njih zapucala četvorica mladića sa kojima su bili u sukobu. Istragom je otkriveno da su svi osumnjičeni za ubistvo kao i žrtve poznati policiji od ranije.

Velimir Mamula u mestu je poznat kao odgajivač labradora i on je želeo da njegov sin bude uključen u taj posao, ali Miloša to nije intereresovalo.

Podsetimo, policija je saopštila da se ubistvo desilo iza ponoći u petak u Futogu u Fruškogorskoj ulici.

- Hicima iz vatrenog oružja lišena su života  Miloš Mamula i Nikola Šumar, obojica iz Futoga, nakon čega je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu izašao na lice mesta, gde je u prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršen uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem - saopštila je policija. 

Događaj je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina, te se u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu preduzimaju sve radnje i mere na prikupljanju svih dokaza za krivični postupak.

Zbog osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela, lišeni su slobode L. N, R. O, G. B, svi iz Futoga i D. D. iz Novog Sada, koji su identifikovani ubrzo nakon kritičnog događaja, te im je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu na okolnosti izvršenja navedenih krivičnog dela.

Kako saznajemo, direktni izvršilac ubistva je N. L. iz Begeča kako saznajemo iz izvora dobro upoznatog sa istragom dvostrukog ubistva u Futogu.

On je priznao ubistvo i policiji je pokazao gde je bacio pištolj. U policiji je rekao da se plašio da će oni njega ubiti, jer su mu pretili da će ga iseći mačetama pa je zbog toga odlučio da ih upuca. U trenutku kada je uhapšen, on nije znao da li ih je ubio ili ih je ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading