OBRAČUNAVAJU SE ZA BEDNE SUME: Meštani progovorili o okršaju u Futogu! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.08.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi koja se sinoć oko ponoći dogodila ispred Osnovne škole Desanka Maksimović u Futogu, ubijeni su mladići Nikola Š. (19) i Miloš M. (20).

OBRAČUNAVAJU SE ZA BEDNE SUME: Meštani progovorili o okršaju u Futogu! (FOTO)

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nikola Šumar i Miloš Mamula

Nakon dvostrukog ubistva koje se sinoć dogodilo u Futogu, kako saznajemo na licu mesta, danas je mirno kao da se nije desila svirepa likvidacija dva mladića.

Meštani uglavnom govore da ništa ne znaju, a poneki sugrađanin, razočaran zbog učestalih užasnih vesti o krvavim obračunima mladih, prokomentariše da se i ovde dešava isto što i u ostatku Srbije. 

U Beogradu imamo jeziva ubistva skoro svaki dan, obračune huligana iz navijačkih grupa koji se upucavaju, mladi iz unutrašnjosti  hoće da se dokažu da i oni imaju potencijal i u užasnim stvarima i posežu za oružjem. Tako je i ovde bilo. Ispilili se juče, a naoružani krenuli u obračun da ubiju konkurenciju u kriminalnim poslovima i trgovini narkoticima. Najstrašnije je što se obračunavaju za bedne sume, čak ne ni hiljade, nego stotine evra - rekao je Jovan M. iz Futoga za Republiku. 

Naš sagovornik nije dozvolio da ga fotografišemo jer kaže da ne želi da privlači bes huligana iz mesta i okoline. Zaključio je da su osim dve porodice ubijenih mladića, sinoć zavijene u crno i porodice četvorice zločinaca.

- Za njih sve se znalo da su radili ružne stvari, ali pucajući i učestvujući u ubistvu su sebi zapečatili sudbinu. Njihovi životi su negativno obeleženi i usmereni zauvek.

Podsetimo, u pucnjavi koja se sinoć oko ponoći dogodila ispred Osnovne škole Desanka Maksimović u Futogu, ubijeni su mladići Nikola Š. (19) i Miloš M. (20). Nakon jezivog zločina, policija je sinoć sprovela opsežnu akciju, ceo Futog i svi izlazi iz Novog Sada su bili blokirani, nakon čega su uhapšene četiri osobe N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) I B. G. (26). 

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što su im stavljene lisice na ruke, N. L. je priznao zločin, te je izjavio da se plašio za svoj život jer su mu, navodno, dvojica mladića pretila da će ga iseći mačetama i baciti u Dunav.

- On je ispričao da je krenuo do kuće po pištolj, kada je video Nikolu Š. i Miloša M. u kolima ispred svoje kuće. Rekao je da je tada uzeo pištolj, seo u auto u kojem su bili njegovi prijatelji i zapucao u pravcu žrtava - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading