ZBOG MAJKE MU JE OTAC IZ PAKLA SASUO SONU KISELINU USTA! Oglasli se iz bolnice, nakon borbe za život evo u kakvom su stanju sad!

Autor:

Hronika

14.07.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato stanje oca trovača iz Pirota i njegovog dvogodišnjeg sina.

ZBOG MAJKE MU JE OTAC IZ PAKLA SASUO SONU KISELINU USTA! Oglasli se iz bolnice, nakon borbe za život evo u kakvom su stanju sad!

Foto: youtube.com/Belle amie

Klinički centar Niš

Dečak (2) iz Pirota koje je pokušao da otruje njegov otac (28), a kasnije i sam izvrši suicid, pušten je iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra.

- Dete je nakon potpune stabilizacije zdrastvenog stanja otpušteno na kućno lečenje. Njegov otac je hemodinamski stabilan, ali i dalje pod konstantnim praćenjem lekara Klinike za endokrinologiju UKC Niš - saopštila jer jutros ova zdravstvena ustanova.

I otac i sin su 3. jula prvo primljeni u Opštu bolnicu u Pirotu, nakon čega su prebačeni u Niš. Muškarac je imao teške korozivne promene jednjaka i želuca prouzrokovane ispijanjem sone kiseline, dok je dečak imao opekotine i promene lica.

Meštani su dvogodišnje dete i njegovog oca zatekli na mestu ''vašarište'' gde je otac M.J. odveo sina na livadu na Prisjanskom putu gde mu je dao sonu kiselinu, a onda je i sam popio. Kako se navodi, M.J. je ovu odluku doneo nakon sukoba sa suprugom.

- Sumnja se da je prvo dao detetu kiselinu, pa je on popio. Sve se desilo zbog toga što se navodno posvađao sa ženom i zbog poremećenih odnosa u porodici. Čuli smo da ga je ona ostavila, pa je on hteo da napravi katastrofu da bi žena patila. Verovatno je hteo da joj se osveti - kaže izvor za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

14.07.2023 10:59

Nadamo se dozivotnoj! Taj ce se ponovo svetiti.