OTKRIVAMO! OGLASILI SE LEKARI: Evo u kakvom su stanju otac i sin (2), koji su POPILI SONU KISELINU

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

04.07.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari KC Niš se bore za život oca dvogodišnjaka

OTKRIVAMO! OGLASILI SE LEKARI: Evo u kakvom su stanju otac i sin (2), koji su POPILI SONU KISELINU

Foto: RINA

Otac M.J. (28) nalazi se u teškom stanju nakon što je sa sinom (2), pod nepoznatim okolnostima, popio sonu kiselinu na vašarištu u Pirotu u ponedeljak uveče.

- Pacijent M.J. hospitalizovan je u intenzivnoj nezi Kinike za endrokrinologiju UKC Niš. Primljen je sa teškim korozivnim promenama jednjaka i želuca, izazvanim ispijanjem sone kiseline. Urađene su sve dijagnostičke procedure i data je sva terapija po protokolu. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, svestan, ali zbog stepena i vrsta povreda, smatra se da je u životno ugrožavajućem stanju. Dvogodišnji pacijent smešten je u intenzivnoj nezi Kinike za pedijatriju UKC Niš, gde čitav tim lekara konstantno prati njegovo zdravstveno stanje. Trenutno je vitalno stabilnih parametara i data je kompletna terapija po protokolu. Zbog specifičnosti povreda, opekotina i korozivnih promena kože lica i ustiju, lekari će narednih dana odlučivati o daljim postupcima i toku lečenja - poručuju za Republiku iz KC Niš.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se mladić posvađao sa suprugom, a onda otišao na vašar i sinu dao da popije sonu kiselinu, a onda je popio i on.

Policija ispituje sve okolnosti ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tea

04.07.2023 16:13

Dokle više osvećivanje bračnom partneru preko nevine djece? Šta nije sam popio kiselinu smeće jedno, a ne dao i djetetu? Koji monstrum