POZNATO U KAKVOM SU STANJU OTAC I SIN IZ PIROTA KOJI SU SE OTROVALI: Popili sonu kiselinu, hitno prevezeni u bolnicu - lekari prate dete i muškarca!

Autor:

Hronika

05.07.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i sin su primljeni najpre u Opštu bolnicu u Pirotu a odatle su prebačeni u UKC Niš.

POZNATO U KAKVOM SU STANJU OTAC I SIN IZ PIROTA KOJI SU SE OTROVALI: Popili sonu kiselinu, hitno prevezeni u bolnicu - lekari prate dete i muškarca!

Foto: youtube.com/Belle amie

Klinički centar Niš

Stanje oca (28) i sina (2) iz Pirota koji su se pre dve noći otrovali, kako se sumnja sonom kiselinom, i dalje je nepromenjeno saznaje Telegraf.rs u Univerzitetskom kliničkom centru Niš.

Oni su u noći između ponedeljak i utorka primljeni najpre u Opštu bolnicu u Pirotu a odatle su prebačeni u UKC Niš.

Kako je juče rečeno u UKC Niš i otac i sin su na odeljenjima intenzivne nege.

- Pacijent M. J. (28)  hospitalizovan je u intenzivnoj nezi Kinike za endrokrinologiju UKC Niš. Primljen je sa teškim korozivnim promenama jednjaka i želuca, izazvanim ispijanjem sone kiseline. Urađene su sve dijagnostičke procedure i data je sva terapija po protokolu. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, svestan, ali zbog stepena i vrsta povreda, smatra da je u životno ugrožavajućem stanju - kazali su u UKC Niš:

I dečak (2), smešten je u intenzivnoj nezi Kinike za pedijatriju UKC Nis, gde čitav tim lekara konstantno prati njegovo zdravstveno stanje.

- Trenutno je vitalno stabilnih parametara i data je kompletna terapija po protokolu. Zbog specifičnosti povreda-opekotina i korozivnih promena kože lica i ustiju, lekari će narednih dana odlučivati o daljim postupcima i toku lečenja.

Jutros na je u UKC Niš rečeno da je njihovo stanje nepromenjeno.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading