MUŠKARAC KOJI JE IZBO POLICAJCA NA ZVEZDARI BIO NA POTERNICI: Tražili ga zbog izdržavanja kazne zatvora, a evo za šta je osuđen!

Autor:

Hronika

17.04.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za muškarcem je bila raspisana poternica Policijske uprave Kraljevo i to zbog izdržavanja kazne zatvora na koju je bio osuđen zbog...

MUŠKARAC KOJI JE IZBO POLICAJCA NA ZVEZDARI BIO NA POTERNICI: Tražili ga zbog izdržavanja kazne zatvora, a evo za šta je osuđen!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Za Njegošem D. (22) koji je juče u tržnom centru na Zvezdari napao policajca bila je raspisana poternica zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 3 godine i 1 mesec, saznaju beogradski mediji.

Prema prvim informacijama, za njim je bila raspisana poternica Policijske uprave Kraljevo i to zbog izdržavanja kazne zatvora na koju je bio osuđen zbog droge, piše Blic.

On je juče, kako se sumnja, u jednom beogradskom tržnom centru, prilikom legitimacije iz pojasa izvadio nož i napao policajca koji je zadobio povredu leve šake.

Upućen na izdržavanje kazne

Policajac ima lake povrede, a osumnjičeni je odmah uhapšen, a nož kojim je napao policajca zaplenjen.

Uhapšeni Njegoš D. je odmah sproveden na izdržavanje kazne zatvora, a protiv njega je podneta i krivična prijava za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading