NIŠTA OD JEMSTVA ZA ZVICEROVOG POLICAJACA: Nudio nekretnine i gotovinu da se dočepa slobode!

Autor:

Hronika

07.04.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore podiglo je optužnicu protiv Lazovića u januaru.

NIŠTA OD JEMSTVA ZA ZVICEROVOG POLICAJACA: Nudio nekretnine i gotovinu da se dočepa slobode!

Foto: https://libertaspress.me/

Policajci sarađivali sa "kavčanima"

Veće Višeg suda u Podgorici usvojilo je žalbu Specijalnog državnog tužilaštva i nije prihvatilo jemstvo od više od 6,2 miliona evra za Petra Lazovića da bi se braniio sa slobode.

ViJemstvo se sastoji od hipoteke na nepokretnostima dva pravna lica, kao i gotovine od 100.000 evra koju je ponudio otac okrivljenog, saopšteno je iz Višeg suda, preneli su podgorički mediji.

Lazović je u pritvoru od 18. jula prošle godine, kada je uhapšen u Podgorici po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da je počinio krivična dela stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotreba službenog položaja.

Krajem januara ove godine SDT je podiglo optužnicu protiv Lazovića, Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana, koji su označeni kao šefova kavačkog kriminalnog klana.

Optužnicom su obuhvaćeni i policijski službenik Ljubo Milović, Radoje Živković, Nikola Spasojević, Milan Vujotić, Duško Roganović, Radovan Mujović, Radovan Pantović i Nikša Perović.

Podsetimo, pravni zastupnici uhapšenog službenika Agencije za nacionalnu bezbednost Petra Lazovića ponudili su 6,2 miliona evra u nekretninama i novcu da bi se on branio sa slobode. U predlogu za jemstvo, istakli su da je veće Višeg suda obilo prethodnu garanciju od 1.640.300 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading