DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U SURČINU: Pijan prešao mercedesom u suprotnu traku i direktno se zakucao u polo - devojka teško povređena (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.04.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 13 sati u Ulici braće Nikolić, na izlazu iz Surčina prema Jakovu.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U SURČINU: Pijan prešao mercedesom u suprotnu traku i direktno se zakucao u polo - devojka teško povređena (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Nesreća u Surčinu

M. R. (21) teško je povređena, u sudaru koji se dogodio u Surčinu, kada je automobil marke "mercedes" kojim je, pod dejstvom alkohola, upravljao L. T. (45) udario u automobil marke "polo" kojim je upravljala devojka.

Kako je ranije objavljeno, saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 13 sati u Ulici braće Nikolić, na izlazu iz Surčina prema Jakovu. Teško povređena devojka, koja je upravljala "polom" prevezena je u Urgentni centar, dok će protiv vozača "mercedesa" biti podneta krivična prijava.

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je nezgodu izazvao vozač "mercedesa" koji je prešao u traku namenjenu za suprotni smer.

 - Saobraćajna nesreća dogodila se, kada je kako se pretpostavlja, vozač "mercedesa" iz zasada nepoznatog razloga, prešao u traku namenjenu za suprotni smer i direktno udario u "polo" koji mu je dolazio u susret. Ono što je značajno je, da je na tom delu puta puna bela linija - objasnio je izvor upoznat sa slučajem, piše Informer.

On je dodao da je teško povređena devojka prevezena u Urgentni centar dok je policija obavila uviđaj. 

- Devojka je sa višestrukim prelomima ruku i nogu prevezena u bolnicu, dok je policija obavila uviđaj - rekao je sagovornik. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako se takođe, nezvanično saznaje, vozaču "mercedesa" alko testom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i protv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Detalje saobraćajne nesreće utvrdiće policija.

Na Instagram starnici 192 objavljen je snimak na kome se vide uništena vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Sudeći prema komentarima mesto gde se nesreća dogodila je dugodišnja crna tačka na izlazu iz Surčina prema Jakovu.

- Još jedna u nizu saobraćajnih nezgoda koje su ovde veoma česte. Sugrađani kažu da policija ovde gotovo nikada ne kažnjava, a vozači svakodnevno divljaju. Osim toga, signalizacija je veoma loša - nevedeno je u opisu snimka.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading