ONA JE TADA TREBALO DA BUDE U ŠKOLI, SVI SMO U ŠOKU! Prijatelji tinejdžerke koja je uhapšena sa oružjem TVRDE DA JOJ JE NAMEŠTENO!

Autor:

Hronika

05.04.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestogodišnja devojka uhapšena je kada ju ju je saobraćajna policija zaustavila zbog prekršaja.

ONA JE TADA TREBALO DA BUDE U ŠKOLI, SVI SMO U ŠOKU! Prijatelji tinejdžerke koja je uhapšena sa oružjem TVRDE DA JOJ JE NAMEŠTENO!

Foto: Facebook

Tinejdžerka uhapena u Čačku

Jana Ć. iz mesta kod Čačka uhapšena je 31. marta kod Požege nakon što je policija kod nje pronašla oružje.

Prijatelji porodice uhapšene tinejdžerke kažu da su u svi šokirani njenim hapšenjem i da je ona u to vreme trebalo da bude na nastavi.

Roditelji su joj uzorni i pošteno zarađuju za hleb

- Ona je iz funkcionalne i porodice za primer. Devojčica ide u srednju školu, tek što je napunila 18 godina. Pored ćerke imaju još dece, jedno od njih je osvojilo sve moguće nagrade iz oblasti nauke. Čačak je mali grad i brzinom svetlosti se pronela vest sa kim je ona bila u autu i nikome nije jasno šta će ona s tom dvojicom, jer ona uopšte nije iz te priče - ispričala je porodična prijateljica uhapšene Jane za Kurir.

Kako je dodala, reč je o vrednim i uzornim Čačanima koji pošteno zarađuju svoj hleb.

- Svi smo uvereni da joj je namešteno. Uostalom, čim nije bežala od policije, nije se ni plašila kontrole. Uvereni smo da za oružje u automobilu nije ni znala - ispričala je ova Čačanka.

Republika

Foto: Facebook

Uhapšena Jana Ć.

Zaustavljena zbog preticanja 

Devojka je privedena u automobilu "audi A3" čačanskih tablica nakon što je automobil u kojem je bila sa dvojicom mladića Milanom Đ. (25) i Ivanom Š. (33) zaustavljen zbog nepropisnog preticanja.

- Policija ih je zatekla da nepropisno pretiču u selu Prijanovići kod Požege, nakon čega su zaustavljeni u mestu Gudalj. Krenuli su u saobraćajnu kontrolu kada su kod devojke otkrili oružje - kaže izvor Blica.

Policijski službenici odmah su oduzeli oružje od devojke, a mladići su se udaljili sa lica mesta kolima u kojima su bili.

Nakon što su napustili lice mesta, dvojica mladića su pronađena od strane policijskih službenika PU Čačak, nakon čega su dovedeni u prostorije PS Požega.

Nadležni tužilac se izjasnio da se i u njihovim radnjama takođe stiču elementi krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija kao i krivičnog dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Njima je takođe određen pritvor do 30 dana.

Detaljnim pregledom vozila pronađena su još i dva noža i jedan pancir, koji su takođe oduzeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading