PALICAMA I SEKIRAMA IM RAZLUPALI GLAVE, LOKVE KRVI NA SVE STRANE: Šokantno svedočenje žene koja je gledala tuču navijača na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

23.03.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidac napada Hijena na Vandal bojse svedoči o užasu kojem je prisustvovala. Jedan mladić u kritičnom stanju, bar deset teško povređeno.

PALICAMA I SEKIRAMA IM RAZLUPALI GLAVE, LOKVE KRVI NA SVE STRANE: Šokantno svedočenje žene koja je gledala tuču navijača na Novom Beogradu!

Foto: Privatna arhiva

Sredovečna Novobeograđanka svedočila je svirepom napadu Hijena na Vandal bojse iz blokova koji se sinoć desio pred ponoć.

 - Sve se dešavalo oko 11 sati uveče u 63. blok od Oriona ka putu za Vojvođansku ulicu. To je bilo između zagrada u prolazima kod garaža. Ne da je izgledalo strašno, nego su to bili jezivi prizori razularene mase koja juriša i bije. Ruši sve pred sobom i tamani. Ja sam se probudila od buke. Možete da mislite koliko je ona to bilo glasno - prepričava šokirana žena za Republiku. 

Foto: Privatna arhiva

Rukavice ostale posle uviđaja pored lokvi krvi

Ona je tuču gledala sa prozora i nemoćna  i zapanjena. Kaže da je na prozorima bilo mnogo komšija, ali  da niko nije smeo ni da pomisli da siđe i reaguje.

- Verovatno je nas jviše zvalo policiju. Mnogo momaka, cenim da je bilo i dosta nepunoletnih. Svi su imali bele dukseve i bele kapuljače na glavama, maske na licu, a većina je imala ogromne palice, a neki i sekire, kako saznajem danas od komšija. Kola su im bila parkirana na parkingu ka Vojvođanskoj, odakle su organizovano krenuli da se obračunaju sa Grobarima koji su očigledno bili okupljeni i smišljali neke "akcije" u tim našim prolazima - rekla je očevidac.

 

 Napadači su, prema navodima svedoka, izleteli iz kola kojim su se dovezli ko zna iz kojih krajeva.

Bilo ih je sigurno 30, a verovatno i više. Isprebijali su crne, to jest navijače Partizana koji dominiraju u našem kraju gde pljačkaju, uništavaju, diluju drogu i vrbuju nove članove. Lično sam videla da momci od 19 i 20 godina vrbuju dečaka od 12 godina i daju mu instrukcije šta da uradi da bi pripadao grupi -  priča žena uznemireno. 

 Napadači su prema svedočenju očevidaca zbrisali za pet minuta i ostavil užas za sobom.

- Pobacali su naokolo drvene i gumene palice i druge rekvizite za napad i pobegli pre dolaska policije. Bilo je jako puno policije po čitavom kraju i zatekli su horor scene. Stigle su i ekipe hitne pomoći da ukazuju pomoć povređenima - priča žena u dahu, pa nastavlja da opisuje strašne slike.

- Prebijeni momci su izbaljulali iz prolaza. Krvi i srče je bilo na sve strane. Lokve krvi su ostale iza mladih momaka. Ovo nije prvi put..Ja sam sišla dole kad se smirila situacija i policija mi je rekla da je jedan mladić u kritičnom stanju, a desetak njih sa teskim povredama. Izgledalo je kao ratno stanje, danas vlasnici lokala i garaža čiste krv ispred svojih obejkata.

Inače, stanovnici novobeogradskih blokova  zabrinuti su za bezbednost njihove dece, ali i svoju, jer tvrde da se osećaju nebezbedno.

-Rekla sam svojim sinovima koji su punoletni momci da im zabranjujem noćne izlaske. Posle ovoga sam im kazala: "Što ste izlazili izlazili ste, noću više nema teretane i izlazaka" , treba da vas neko onesposobi i napravi invalidima u naletu navijačke horde, razularene mase koja je  koja ide okolo i bije - zaključila je naša sagovornica. 

Policija je satima češljala kraj posle divljačkog navijačkog obračuna u 63. bloku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading