PRIZEMLJE I SPRAT SU POTPUNO IZGORELI, A MOJ STAN JE POPLAVLJEN: Anu je probudila jaka detonacija nakon eksplozije u Zemunu, a onda je videla da GORI - sve je uništeno (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Butulija koja živi u Tršćanskoj 18 kaže za portal Republika.rs da ih je probudila snažna detonacija nakon eksplozije u Zemunu.

PRIZEMLJE I SPRAT SU POTPUNO IZGORELI, A MOJ STAN JE POPLAVLJEN: Anu je probudila jaka detonacija nakon eksplozije u Zemunu, a onda je videla da GORI - sve je uništeno (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Butulija nakon eksplozije u Zemunu

Jutros oko sedam sati, u prizemlju zgrade u Ulici Trsćanskoj 18 u Zemunu, došlo je do požara kada se začula i eksplozija. Zbog toga, četiri osobe od kojih su dva deteta, prevezeni su radi preventivnog pregleda na VMA.

Ana Butulija koja živi u Tršćanskoj 18 kaže za portal Republika.rs da ih je probudila snažna detonacija i da su izašli napolje i videli da stan u njihovoj zgradi gori.

- Pozvali smo vatrogasce i policiju i stvarno su jako brzo došli. Cela kuća sa dve etaže (tu su sutereni, prizemlje, polusprat i sprat) je bila pod dimom. Prizemlje je potpuno izgorelo, a i sprat takođe - kazala je Ana za portal Republika.rs.

Prema njenim rečima, sa sprata su izvučene dve devojčice. One su dobro. Bile su na pregledu, mama njihova je rekla da je sve u redu. Tako da nema teže povređenih.

- Žena u čijem stanu je bio požar nako eksplozije nije bila u stanu. Nju su tek sad pronašli policajci i ona daje izjavu - objašnjava Ana.

Njen stan je ispod, a on je sada poplavljen kao i onaj pored, jer je bila ogromna količina vode nakon gašenja požara intervencijom velikog broja vatrogasaca.

- Cela zgrada nema uslove za život u narednom periodu. Mi smo u problemu velikom - napominje Ana Butulija.

Kako kaže, ljude su nakon eksplozije izvlačili vatrogasci, ali u prvi mah su pomogle komšije.

- Mi smo pritekli u pomoć, ali dve komšinice nisu mogle da se izvuku jer su vrata bila blokirana, sve je zapeklo. Onda su im oni pomogli razvalivši vrata da izađu. Sa prvog sprata devojčicu, baku, deku i mamu su izvukli vatrogasci. Stvarno, sve je vrlo brzo odrađeno - zaključila je Ana za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading