JOŠ JEDNA ŽENA PREMINULA U NESREĆI KOD VALJEVA! Druga žrtva prevrtanja autobusa!

Autor:

Hronika

16.10.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

još jedna žena preminula je u bolnici posle saobraćajne nesreće brane Rovni nadomak Valjeva, kada se minibus pun putnika survao niz liticu, saznaju Novosti.

JOŠ JEDNA ŽENA PREMINULA U NESREĆI KOD VALJEVA! Druga žrtva prevrtanja autobusa!

Foto: MUP Srbije

Podsetimo, u blizini ulaska u prostor hidroakumulacionog jezera brane Rovni, jugozapadno od Valjeva, danas oko 10 sati došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je minibus prethodno probio zaštitnu ogradu, a potom se prevrnuo i survao u provaliju duboku 50 metara.

U minibusu se nalazilo 17 putnika i vozač, a nažalost su nastradale dve osobe, dok su svi ostali putnici povređeni. Prema prethodnim informacijama iz Urgentnog centra bolnice u Valjevu, gde su odmah nakon nesreće prevezeni sa nekoliko saniteta, troje povređenih je zbog višestrukih povreda u najtežem stanju, dok su ostalima povrede sanirane, njihovo stanje je stabilno i mnogi od njih već će danas biti otpušteni na kućno lečenje. Međutim, jedno od troje teže povređenih putnika je nažalost u međuvremenu podleglo povredama.

Kako saznajemo, vozaču Ž. M. (63) određeno je policijsko zadržavanja od 48 sati i biće saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Valjevu, koje sprovodi istragu ove nesreće.

Među 17 putnika nalazili su se penzioneri iz Osečine, kao i sela Dragijevica i Osladić koji su krenuli na izlet u obilazak manastira u valjevskom okrugu.

- Izlet po lepom danu pretvorio se u pravi horor! Strašno je što je nesrećna poznanica stradala, srećom pa više žrtava nije bilo, jer smo klizili niz padinu i prevrnuli se nekoliko puta, sve vreme su se ljudi sudarali unutar autobusa, a tek je sam udar na dnu padine bio strašan! - ispričala je za "Blic" jedna od putnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading