SEĆAM SE DA JE REKAO DA ĆE IĆI KOD KIROPRAKTIČARA! Komšije u šoku nakon smrti Milana: Rekao je da je našao uglednog profesora da mu reši problem!

Autor:

Hronika

13.07.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin Milan Đ. (58) preminuo je nakon posete kiropraktičaru.

SEĆAM SE DA JE REKAO DA ĆE IĆI KOD KIROPRAKTIČARA! Komšije u šoku nakon smrti Milana: Rekao je da je našao uglednog profesora da mu reši problem!

Foto: ST/ N. Mutić

On se, nakon tretmana kod kiropraktičara u klinici "Balans medika", na koji je otišao kako bi mu bio namešten vratni pršljen, ukočio i nije mogao da se kreće. Na Institutu za ortopediju na Banjici mu je konstatovana fraktura pršljena usled čega je uveden u veštačku komu, a u subotu je preminuo.

Komšije za Milana imaju samo reči hvale.

- Bio je divan čovek. Cela porodica je divna. Niko nije slutio da ga odjednom neće biti, bio je zdrav čovek - počinje priču za Telegraf.rs jedna od Milanovih komšinica.

Đurić je na tretman otišao zbog problema sa prvim pršljenom ("atlasom"). Međutim, već posle prvog tretmana ostao je nepokretan i odmah je prevezen na Institut za ortpediju Banjica, gde je preminuo posle tri meseca provedena u komi.

Njegove komšije i dalje ne mogu da ga poveruju da ga više nema.

- Imam osećaj kao da je juče bio ovde, na stepenicama, i da smo pričali. Govorio je da će zbog problema sa vratom i leđima ići kod kiropraktičara i da je po preporuci našao uglednog doktora profesora koji će to da mu sredi. Svi smo se šokirali da je jedan ugledni profesor tako pogrešio na tretmanu. Vi kažete da je Srbija u šoku, a zamislite tek koliko smo mi - kaže ova komšinica.

Na ulazu zgrade stoji zalepljena umrlica, a vrata porodice Đurić niko ne otvara, piše Telegraf.rs.

- Ta majka je izgubila sina, skrhana je bolom. Neće biti u stanju ništa da kaže. Cela zgrada je u žalosti - kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading