BABA-DILER MIRNO GLEDALA KAKO JOJ ĆERKA UMIRE OD DROGE! Šokantno otkriće: Vesna Rivas svedok drame u porodici uhapšene zbog narkotika

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica narodne muzike Vesna Rivas svedok je drame u porodici uhapšene Jovanke D. (75), čiju ćerku je dugo poznavala.

BABA-DILER MIRNO GLEDALA KAKO JOJ ĆERKA UMIRE OD DROGE! Šokantno otkriće: Vesna Rivas svedok drame u porodici uhapšene zbog narkotika

Foto: printscreen/ privatna arhiva

Vesna Rivas i Jovanka D.

Vesna je Kaći, koja je bila zavisnik od heroina, dugo pomagala, sve do smrti od droge, i ona joj se požalila da joj majka nimalo ne pomaže.

Jovanka D., da podsetimo, u beogradskom naselju Krnjača je uhapšena zbog dilovanja heroina.

Rivasova kaže da ju je vest o staričinom hapšenju potpuno šokirala i da nije znala da se bavi švercom narkotika.

- Naravno da znam Kaću, jedno 30, 40 godina. Duša me boli što je umrla. Upoznala sam je kada je živela u mom komšiluku u Zemunu. Ona i njen suprug bili su najstariji narkomanski par u kraju, ali ona je ceo život provela u borbi protiv te proklete zavisnosti, a ja sam joj pomagala. Obožavala je da me prati u rijalitijima i stalno me je branila od svih. Saživela se s mojim likom. Nije davala mrva da padne na mene jer sam bila jedina koja je nije oterala zbog njenog drogiranja - opisuje Vesna Rivas za Republiku.

Ona kaže da su jednom prilikom izgubile kontakt i da su se nekoliko godina nakon toga srele kod frizera na Banovom brdu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kuća u kojoj je Jovanka D. dilovala heroin

- Tada mi je rekla: "Skidam se, Vesna, moram. Dobro se držim. Idem sad dve godine na robiju, a ti nemoj da praviš s*anja u rijalitijima." Kada je izašla, opet smo nastavile s druženjem jer sam joj bila zahvalna na podršci koju mi je pružala. Ona mi je bila jedina osoba iz narkomanskog sveta - priseća se pevačica.

Prema njenim rečima, Katarina je preminula prošlog oktobra od otvorenih rana na stopalima, koje nikako nije mogla da izleči.

- Nabavljala sam joj i neke pečurke iz inostranstva za te rane, ali ništa nije pomoglo. Tada je živela kod Jovanke u Krnjači. Nosila sam joj i odeću i hranu, a ona mi je govorila: "Nema ko da me hrani, neće ni majka," a ja sam joj objasnila da ne mogu baš svaki dan da dolazim. Tada sam joj pozajmila i nekoliko stotina evra, donela sam joj i onu guralicu da se lakše kreće, ali je preminula. Njena ćerka me je pitala da li mi je Kaća ostala nešto dužna, a ja sam rekla da nije jer je to bila moja drugarica. Duša me boli, očajna sam. Zašto bog uzima sve dobre ljude. Sve te dilere bih poubijala. Za Jovankino hapšenje sam baš u šoku, nisam znala da se time bavi. To je, izgleda, Kaća krila od mene - priča nam Rivasova kroz suze.

Jovanka je u narko-biznis, navodno, uvukla celu porodicu, a praunuk, koji ima desetak godina, viđan je na ulici da skuplja robu od dilera i nosi je prababi, svedoče komšije. Naši sagovornici se plaše i da je većinu mladih u kraju navukla na narkotike, a strahuju i od opasne ekipe koja se okuplja ispred kuće u skupocenim automobilima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
raada

11.03.2022 16:00

kaca je bila divna zena pokoj joj dusi