JEZIVI DETALJI ZLOČINA U PEĆINCIMA: Brat proročice zaklao ženu, pa se obesio!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

09.12.2017

20:26 >> 23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac M. S. (49) ubio je bivšu nevenčanu suprugu M. D. (46) u porodičnoj kući u Pećincima, a potom izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako piše Blic.rs, muškarac je ženu nasmrt izbo nožem, a potom je presudio sebi vešanjem.

Prema prvim informacijama, njihova tela zatekla je majka muškarca.

M. S. i nesrećna žena živeli su do pre desetak dana zajedno, kada se on vratio u kuću kod majke, a motivi tragedije još se utvrđuju. Meštani pričaju i da je M. S. već bio u zatvoru zbog maltretiranja bivše supruge, a da iz prvog braka ima dvoje odrasle dece, a da je za M. D. ostao desetogodogišnji sin.

Policija je obavila uviđaj, a tela su poslata na obdukciju u Novi Sad i očekuje se da rezultati budu poznati početkom radne nedelje.

Kako saznaje "Alo!", krvavi pir dogodio se u petak u prepodnevnim satima, a otkriven je oko podneva kada je pronađeno Mirsadovo obešeno telo u prizemlju kuće. Tela nastrdalih poslata su na obdukciju, a dalja istraga treba da potvrdi ili da demantuje sumnje da se radi o ubistvu i samoubistvu.

- M. D. i taj Mirsad živeli su nevenčano skoro tri godine, a razišli su se pre oko dvadesetak dana. Od tada se M. D. vratila u svoju kuću i strahovala je za svoju bezbednost, jer ju je navodno on tukao. Koliko sam čula, M. D. se po povratku kući kod dece zatvorila jer joj je, navodno, Mirsad pretio i dolazio na vrata.

- Znam samo da je tog kobnog dana rekla da ide u Pećince pošto ju je navodno zvala ta proročica. Ona joj je rekla da je njenom bratu vrlo loše i da bi bilo lepo da M. D. vrati njegovu zdravstvenu knjižicu da bi on otišao do lekara. Takođe joj jerekla i da Mirsad nije kod nje u kući i da može bezbedno da dođe - objašnjava prijatelj ubijene žene za "Alo".

Kako saznaje "Alo", po dolasku M. D. u Pećince u kući proročice nalazile su se njena majka, brat Mirsad i stanarka, dok osobe koja je navodno pozvala nesrećnu ženu nije bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading