ŠOK-SCENE U SPAVAĆOJ SOBI! Anita skočila na Anđela pred svima! On ustao kao oparen, pa uradio samo jednu stvar!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama se odvijala pred svima...

ŠOK-SCENE U SPAVAĆOJ SOBI! Anita skočila na Anđela pred svima! On ustao kao oparen, pa uradio samo jednu stvar!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Anita Stanojlović pokušala je da se pomiri sa Anđelom Rankovićem pa ga je zaskočila u spavaćoj sobi u nadi da će sve da joj pođe za rukom, međutim, samo je dobila korpu od manekena!

- Ne možeš tako sa mnom, ja sam ti devojka, ja ti nisam kur**tina. Pa da, ti to tako, pu*i, da te je**m i onda ćao, tako s ku**etinama - rekla je Anita, a Anđelo se nadovezao:

Foto: RTV PINK printscreen

Trenutak kad je Anđelo počeo da besni

 

- Nisam te tako ni oslovio, ne sećam se da je ikada tako bilo. Ne znam u kom si fazonu, ali vidim da si nervozna već duže vreme. Onda, kada si u takvoj fazi, mene pokušavaš da isprovociraš, ali neće ti poći za rukom. Samo čekaš trenutak gde ja mogu da ispadnem babaroga, pa onda da svi vide kako sam ja taj koji kontrira, a ti zapravo to izazoveš kod mene. Nećemo tako da se igramo ubuduće.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

Inače, Anita Stanojlović je nedavno napravila haos Anđelu Rankoviću, kom je izljubomorisala zbog krupijea sa žurke u kazinu. Famozna Goca, koja godinama radi u rijalitiju kao krupije, susrela se sinoć sa Anđelom, te mu se obratila.

- Najbolje da ne spominje, apsolutno nikada više - rekla je Goca.

- Rekao sam, čak sam rekao i da ti se izvini, ona misli da ćeš ti nešto bezobrazno da joj kažeš - odgovorio je Anđelo.

Anita je potom odlučila da se povuče sa žurke. Otišla je u kuću Odabranih i krenula da briše šminku, a u jednom trenutku je došao Anđelo, koji joj je preneo Gocinu poruku.

Rekla ti je da je ne pominješ - preneo je poruku Ranković.

Anđelo je odlučio da se vrati na žurku, a Aniti đavo nije dao mira.

Odmah je pozvala Mariju Malivuk, te joj naredila da špijunira Rankovića, kako ne bi nešto radio sa Gocom iza Anitinih leđa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sta reci …

14.04.2024 09:57

…za ova dva foliranta. On bi odavno vec ispao da nije sa njom (kao i prethodnih godina) , a njoj se on dopada ali je svesna da to nema perspektivu jer objektivno, koji bi normalan muskarac hteo devojku te reputacije , a da ne pricamo o njenoj paklenoj ljubomori i paklenoj naravi ?!