INSTITUCIJE ODUZIMAJU DECU SAMIRU RAMOVIĆU?! Njegova supruga strahuje za budućnost autističnih sinova, moli Boga da ne postanu AGRESIVNI!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Samira Ramovića otkriva kroz kakav pakao prolazi zbog njegovog učešća u rijalitiju.

INSTITUCIJE ODUZIMAJU DECU SAMIRU RAMOVIĆU?! Njegova supruga strahuje za budućnost autističnih sinova, moli Boga da ne postanu AGRESIVNI!

Foto: printscreen/RTVPink

Ivana Ramović je otkrila da nije podržavala Samirov ulazak u rijaliti, posebno zbog njihovih blizanaca sa autizmom, za koje ona brine. Istakla je da joj je Samir obećao da će obezbediti decu, ali je istakla da joj je potrebna pomoć, posebno u smislu kupovine kuće, jer blizanci ne mogu više biti u stanu.

Ivana je predsednica udruženja u Crnoj Gori, koje se bavi decom sa autizmom. Kako i sama ima blizance, ona je posvetila svoj život borbi za njihovu budućnost.

Ivana je takođe podelila svoje strahove u vezi sa mogućim nasilnim ponašanjem dece sa autizmom, ističući svoju molitvu za dobro zdravlje kako bi se brinula o njima i kada odrastu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Samir Ramović

 

– Plašim se da ću svoju decu morati da dam u instituciju, jer kada napune 27. godinu, nije određeno šta će biti sa njima. Tada gube pravo na sve aktivnosti koje imaju do 27. godine. Neki postanu opasni po sebe i okolinu, agresivni, a neki se lepo uklope u svakodnevnicu, žive život samostalno.

– Ovi drugi, pak, završavaju u institucijama. Na mojim blizancima ja ne vidim znake nasilja, ali to se nikada ne zna kada je u pitanju autizam, zato Boga molim da me što duže služi zdravlje da brinem o svojoj deci i kada budu odrasli ljudi - rekla je ona u jednoj emisiji.

Ivana je još otkrila mnoge detalje o svom životu i svojoj borbi za decu sa autizmom, ali i o Samirovoj želji da postane slavan i obećanju da će ulaskom u rijaliti obezbediti svoju decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading