ŠOK-BOMBA VELIKOG ŠEFA, VEČERAS ĆE SE RIJALITI TOTALNO PREOKRENUTI: Ša ni ne sanja kakvo mu iznenađenje stiže za rođendan!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je pripremio večeras pripremio spektakl, ukućani ni ne slute o čemu je reč.

ŠOK-BOMBA VELIKOG ŠEFA, VEČERAS ĆE SE RIJALITI TOTALNO PREOKRENUTI: Ša ni ne sanja kakvo mu iznenađenje stiže za rođendan!

Foto: Ilustracija

Kako je publika već navikla, četvrtak u Eliti je predviđen za emisiju "Gledanje snimaka", tokom koje se učesnici pomenutog rijalitija suočavaju sa onim što su pričali ili radili jedni drugima iza leđa.

S obzirom da, tokom pitanja gledalaca, takmičari mnoge stvari negiraju, snimci su tu da dokažu kompletnu istinu, koje ukućani nikako neće moći da poreknu, a ostali će surovo komentarisati ono što se vidi na prikazanom klipu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Kao i uvek, Veliki šef je pripremio brojna iznenađenja, pa će tako ukućanima prikazati najzanimljivije klipove iz proteklog perioda, a mnogi takmičari će biti totalno raskrinkani. Odnos Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka i dalje intrigira javnost,a Miona i Stanislav i dan-danas negiraju poglede, pa nema sumnje da će baš danas reper saznati šta mu devojka radi iza leđa sa bivšim dečkom.

Podsetimo, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Ša je saznao da bi publika volela videti Mionu i Stanislava na Rajskom ostrvu, što ga je u sekundi razbesnelo, pa je napravio neviđenu dramu i demolirao imanje, a potom pretio diskvalifikacijom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ne može ništa na silu, ona to ne želi. Ja nemam više šta da tražim u ovom rijalitiju... Ona je moja devojka, ne mogu da mi je uzmu - urlao je reper iz petnih žila, a potom skinuo bubicu i krenuo da divlja po imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading