ANITA STRAHUJE ZA BEZBEDNOST, TRAŽILA ZAŠTITU U ELITI: Zbog Miljane ne sme da zaspi, otkriveno šta Kulićeva radi kad padne mrak!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je otkrila da je unajmila obezbeđenje zbog Miljane Kulić.

ANITA STRAHUJE ZA BEZBEDNOST, TRAŽILA ZAŠTITU U ELITI: Zbog Miljane ne sme da zaspi, otkriveno šta Kulićeva radi kad padne mrak!

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, N. Mandić

Učesnici Elite su danas imali priliku da biraju najprevrtljivijeg u rijalitiju, a Anita Stanojlović i Anđelo Ranković izazvali su totalnu pometnju na samom početku sastanka. Naime, oni su spomenuli Miljanu Kulić, a Stanojlovićeva je otkrila da je unajmila obezbeđenje, kako Miljana ne bi smela da joj se približi:

- Samo da znaš da sam unajmila obezbeđenje, ne smeš da se približiš mom krevetu... Budeš li to pokušala, odmah stiže obezbeđenje - zapretila je Anita Stanojlović.

Podsećamo, Anita i Miljana su bile dobre prijateljice, do momenta kada je Miljana izjavila da Anita i Anđelo imaju nevidljivu podršku, a zatim im je ukrala novac, kao i Anitinu šminku, što se kasnije i dokazalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Miljana Kulić

 

Čini se da je Miljana uspela da zaplaši Anitu, pa je učesnica Elite odlučila da preduzme mere i sebi obezbedi zaštitu, kako ne bi razmišljala hoće li joj Miljana nauditi.

- Da se obratim mojoj armiji da skine klip u 10 do četiri kada Miljana Kulić krade moju šminku i briše se o Anđelov bademantil - rekla je Anita.

- Što se šminke tiče, bila je kod kreveta Marka Đedovića, tražila sam kafu, nisam mogla da je nađem, sve sam živo pretresla, da bi Anita Stanojlović ustala iz kreveta i rekla da je to njena šminka. Rekla sam da me ne intresuje, već da me je Đedović poslao po kafu - rekla je Miljana.

- Nikada nismo upirali prstom ni u koga dok nismo bili sigurni. Što se tiče dotične i dotičnog da li su te uvredili, nikada nismo - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading