PREOKRET KOD ANITE I ANĐELA: Otkrivena istina uživo u programu, Ranković priznao SVE!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Anitom Stanojlović!

PREOKRET KOD ANITE I ANĐELA: Otkrivena istina uživo u programu, Ranković priznao SVE!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

Voditelj Darko Tanasijević je sinoć obavio razgovore sa najaktuelnijim učesnicima "Elite", među kojima se našao i Anđelo Ranković. Njegov odnos sa Anitom Stanojlović je nikad turbulentniji, o čemu je Ranković pričao u Šiša baru sinoć. 

- Promenljiva i turbuletna nedelja kad ste i i Anita u pitanju. Kako ispraćate ovu nedelju? - upitao je voditelj.

- Mnogo bolje nego što je počela. Opet gomila bespotrebnih svađa. Mislim da je naučila iz svega toga da ja nisam neko ko može da prelazi preko svađa tako lako, ali da je naučila da takve stvari ne treba da radi, mislim da nije. Očigledno je to jače od nje, rekao sam joj da proba da se ugrize za jezik, da ne bi zažalila posle - rekao je Anđelo.

- Otkud taj preokret odjednom? - upitao je voditelj.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo progovorio o odnosu sa Anitom

- Traje to od prošlog ponedeljka od anketa, Miljana je takva sujetna i zavidna, ne voli kada ona nije bitna, kada se tiče intevjua, tad sam primetio da se okrenula situacija kod nje. Na sve više anketa smo dobrih Anita i ja - rekao je Anđelo.

- Zar nije ona pričala da bi volela da joj sin bude mešavina tebe i Mensura, da vidi Anitinu promenu? - upitao je voditelj.

- Ne voli Miljana kada neko ima ogromnu podršku, dugo je i izdržala. Verujem da je i ona likovala, pogotovo što je bila u Odabranima kada smo se svađali Anita i ja, šta god da se dešava, ja volim kad potvrdim svoju intuiciju - rekao je Anđelo.

- Da li misliš da je Matora svojim izlaganjima o tebi i pričama kakav si ti u vezama pokušala da Aniti napuni glavu? - upitao je voditelj.

- Mislim da jeste, Matora je iskusna osoba, ona takvim stvarima utiče na misao i gledalaca i učesnika. Nije to lak period, da već četiri meseca govori tako nešto gde će to doći do svesti kod Anite, ali i uticalo je, ali tu sam ja da joj pomognem - rekao je Anđelo.

- Da li su zahladneli odnosi između tebe i Ša? - upitao je Darko.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo opleo po učesnicima "Elite"

- Nismo se mi toliko družili, nemam animozitet, ali Ša i Miona su u takvoj situaciji da bi trebalo Anita i ja da se distanciramo da ne bi došlo do nekih svađa, kao i sada na nominacijama što je mnogo povredilo Anitu. On ne trpi kritike, ne može da sasluša mišljenje ničije koje se ne slaže sa njegovim. Malo sam napravio distancu zbog njihovog odnosa, bespotrebno je, nema tu pomoći, sami svoje probleme i prave i sami treba da se bore. Mogu samo da odmognem, ako bih rekao njemu. Rekao sam Aniti da se druži sa njom ako želi, ali je bolje distanca - rekao je Anđelo.

- Da li si video pogled od Ša kada si spustio ruku na Mionino rame? - upitao je Tanasijević.

- Nisam, gledao sam u Miljanu - rekao je Anđelo.

- Šta si zaključio iz razgovora Mione i Stanislava? - upitao je voditelj.

- Mislim da se ne bi pomirili, mada on uvek kaže ja sam dao reč sebi, ali nikada nije rekao da su emocije prestale. Tu negde s neke strane može da se uhvati da ima emocije prema njoj, ja sam rekao da on ide na drugu stranu, ali im kulja u stomaku što su tu jedno pored drugog, ali nije im svejedno, niti da gleda on nju sa Ša niti ona njega sa Majom. Postoji emocija, da li je to bes, ljutnja ili ljubav, to je pitanje. Njih dvoje se pravdaju jedno drugom - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading