"IZAĐI, IMAŠ POZIV" Miljana Kulić iznela sve informacije, ŠOK OTKRIĆE u Eliti!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić isprovocirala je Lepog Miću!

"IZAĐI, IMAŠ POZIV" Miljana Kulić iznela sve informacije, ŠOK OTKRIĆE u Eliti!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Ni oči nisu otvorili kako treba, a Lepi Mića ušao je u klinč s Miljanom Kulić, te su se kraj bazena žestoko posvađali. Naime, Lepi Mića je provocirao Miljanu, želeći da je izbaci iz takta, na šta je ona burno reagovala. 

Miljana je uzvratila provokacijama, što se Mići nije svidelo, pa je u njihovu raspravu umešao i bivšeg takmičara rijalitija Mensura Ajdarpašića

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića i Miljana Kulić se posvađali

 

- Ajde, Mićo, izađi, imaš poziv! - provocirala je Miljana. 

- Evo, ja ti kažem! Šta pričaš to? - svađao se Mića. 

- Kod mene se sve nemoguće pretvara u moguće, videćeš u julu! Ja svoju podršku ne vređam i ne prosim - uzvratila je Kulićeva. 

- Pozdrav za Mensija! Nedostaje ti njegov k*rac! - vikao je Mića. 

- Ne, zna se, ja sam uvek glasala za Mensura, sa njim sam jedino igrala TikTok meč... Ko bi znao da će pobediti Nadica Kamelica, svako je zasluženo pobedio! Dejan Dragojević najrealnija pobeda, od svih Zadruga, meni je. Ne najrealnija, nego, kako se kaže, najzaslužnija, sve su zaslužne - objasnila je Miljana, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića i Miljana Kulić se posvađali

 

- Iva ne može da bude isto, nikako! I sa mnom se saosećaju svi! Kad stigne pismo zašto treba da pobediš, ja ću da objasnim! Mićo, želim da uživam u lepom danu! Popij jedan bensedin i pusti me da uživam kako treba

- Mensur je kao najbolji, ali ti bi da pobediš! Ja ti kažem, to ti pomoći neće, za tebe će glasati samo oni koji te cene i poštuju! Miljo! Miljo! Bitno je da ti se ispuni muzička želja Miljo! - uzvratio je Mića. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading