ŠA IMA OTVORENE RANE PO GLAVI! Stravično se DRAPA, pojavio se u ŠOK IZDANJU!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša napravio šok transformaciju!

ŠA IMA OTVORENE RANE PO GLAVI! Stravično se DRAPA, pojavio se u ŠOK IZDANJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći, u rijalitiju "Elita", poznati reper Nenad Aleksić Ša je izazvao pravu pometnju među ukućanima i gledaocima kada je odlučio da drastično promeni svoj izgled. Naime, Ša je odlučio da izblajha kosu u belo, što je izazvalo brojne reakcije među prisutnima.

Iako je poznat po svom originalnom stilu i ekscentričnom izgledu, ovo je bilo nešto sasvim neočekivano čak i za njega. Njegova odluka da promeni boju kose izazvala je mnogo pažnje, a mnogi su komentarisali kako im se dopada njegov hrabar potez.


Međutim, jutro nakon ovog eksperimenta donelo je neočekivane probleme za repera. Pojavile su se ranice od blanše na njegovoj glavi, što ga je dovelo do neprijatnosti i svraba. Tokom jutra, Ša se konstantno češao po glavi, pokušavajući da ublaži nelagodnost koju je osećao.

Ovaj neočekivani preokret u izgledu Nenada Aleksića Ša izazvao je brojne reakcije među ukućanima i gledaocima rijalitija "Elita". Mnogi su izrazili zabrinutost za reperovo zdravlje i udobnost, dok su drugi izrazili divljenje za njegovu hrabrost da se eksperimentalno igra sa svojim izgledom.

Iako je Nenad Aleksić Ša poznat po svom hrabrom i originalnom stilu, ovaj iznenadni potez definitivno je ostavio traga kako na njemu, tako i na publici rijalitija "Elita". Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će reper zadržati svoj novoizabrani izgled ili će se vratiti svojoj prepoznatljivoj frizuri. Jedno je sigurno - Nenad Aleksić Ša uvek iznova uspeva da iznenadi svoje obožavaoce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading