MIONU ČEKAJU STRAVIČNE VESTI NAKON ELITE: Kad bude saznala za Nenadove PROBLEME, otkrivena KOMPLETNA ISTINA!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković oplela po Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša.

MIONU ČEKAJU STRAVIČNE VESTI NAKON ELITE: Kad bude saznala za Nenadove PROBLEME, otkrivena KOMPLETNA ISTINA!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Zorica Marković poznata je kao vrlo vrsan rijaliti igrač, što bi se reklo, stara škola, te vrlo često iznosi mišljenja o takmičarima ,,Elite", a ovog puta su na meti bili ljubavni par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Zorica je provela u rijalitiju vreme i sa Nenadom, i sa Mionom, te je na sledeći način opisala njihovu vezu. Zorica ističe da joj je Nenad prezabavan da ga gleda, ali da je šokirana njegovim ponašanjem, dok sa druge strane, smatra da Miona nije dobra pevačica, da nema vokalne sposobnosti i da je nakon rijalitija niko neće angažovati. 

Foto: e-stock

Zorica Marković

 

- Jao, Ša! Ja umirem od smeha, meni žao da se Elita završi, jer on je meni prezabavan. Ja ne znam šta se desilo sa njim ali ona mala ga vrti oko prsta. Opasna je, ona sa 24 godine ih sve tamo zaj*bava. Ja ne znam ko je ona, ja stvarno nju ne pamtim iz Zadruge 3. Kaže da je pevačica, ja ne znam gde je ona pevala, ali kad sam čula nešto da je pevušila, ona krešti. Ne znam da li se zakačila za Ša zbog karijere, ali ako si ušla da bi bila pevačica onda pevaj. niko je neće angažovati zato što je bila sa Ša - govori Zorica Marković za Star i nastavlja:

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Molim vas, nemojte da me zasmejavate. Ja čudom ne mogu da se načudim šta je sa Ša, čovek je poludeo, on ima ozbiljan problem u glavi. Neće oni opstati ni do finala, mala Miona se samo zeza sa njim. Uopšte mi se ne sviđa ona i to što radi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading