POJAVIO SE UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NENADA ALEKSIĆA ŠA: Dok je Miona spavala, on uradio JEZIVU STVAR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša očigledno da ne može da kontroliše svoje nagone!

POJAVIO SE UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NENADA ALEKSIĆA ŠA: Dok je Miona spavala, on uradio JEZIVU STVAR! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se skandalozni snimak iz rijalitija ,,Elita 7", koji je uznemirio mnoge pratioce ovog TV formata. Naime, na snimku se vidi ljubavnipar Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u izolaciji. 

I to ništa ne bi bilo čudno, da se sa Mionom u izolaciji nalazi njene bivši dečko Stanislav Krofak, na kog je Ša poprilično ljubomoran. U ranim jutarnjim satima Nenad Aleksić Ša sedeo je uz Mionu Jovanović, dok je ona spavala i tako zurio u nju određeni vremenski period. 

 

 

Snimak je postao viralan na Instagramu, a u komentarima se mogu naći poprilično šokantne reči. 

- "Koji psiho ludak moraš biti, devojak spava, a Ša sedi pola sata pokraj nje i bulji u nju. O moj bože", "Tara sve ti je oprošteno", "Htela je da bude glavna tema, eto joj sad, ne žalim je", "Ovo je da bog sačuva", "Meni je ovo stresno i da gledam, a ne da budem u njenoj koži" - bili su samo neki od surovih komentara na društvenoj mreži. 

 

Podsećanja radi, tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Nominacije" u rijaliti šou-programu "Elita", aktuelna učesnica Miona Jovanović našla se "na tapetu" jer je bila ovonedeljeni potrčko, te joj je boravak na imanju u Šimanovcima zavisio od glasova svojih cimera. Međutim, u jednom momentu, Danka Grujić je ustala kako bi saopštila koga šalje u izolaciju, te je tom prilikom spomenula Vanju Ignjatović, bivšu suprugu Nenada Aleksića Ša, kojoj je trebalo da prenese informaciju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading