SKANDAL! Mionu OVAJ frajer MAZIO uživo u emisiji! Pojavio se ŠOK SNIMAK iz Elite, Ša nikada ne sme da sazna za OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša će odlepiti, ako bude video svoju reakciju!

SKANDAL! Mionu OVAJ frajer MAZIO uživo u emisiji! Pojavio se ŠOK SNIMAK iz Elite, Ša nikada ne sme da sazna za OVO! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Prošle noći tokom emisije ,,Nominacije", takmičari rijalitija ,,Elita" birali su između Mione Jovanović i njenom bivšeg dečka Stanislava Krofaka. I dok su svi iznosili mišljenje, jedan detalj je svima promakao. 

 

Naime, kada je Anđelo Ranković ustao da nominuje između Stanislava i Mione, on je svoju ruku položio na nju, a kamera je uhvatila reakciju Nenada Aleksića Ša. Reper je bio izbezumljen zbog Anđelovog pipanja Mione, inače njegove devojke, ali nije znao kako u datom trenutku da reaguje. 

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su ostavili čak i urnebesne komentare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- "I Miona voli svingerajske noći", "Ša gleda kako mu drugi opipava teritoriju", "Anđelo obeležio svoje mesto" - bili su samo neki od komentara. 

- Smatram da je Stanislav krenuo da ima malo burnije reakcije, a tek ćeš ih imati, ovo sa Mionom je skroz prirodno. Ne mislim da im radiš ništa loše, ako im budeš radio onda si folirant, predpostvaio sam da ćeš ući sa Majom u odnos, imate i Miona i ti nešto. Što se tiče Mione fina, kulturna devojka, što se tiče moralna mislim da jeste. Ima greške u izlaganjima, jer misli da joj on ništa loše nije uradio i ona kaluliše između njega i Ša. Nije htela da ga uvuče, onda Ša krenuo da ga vređa, ne mislim da ti je krivo što si raskinula, ali mislim da joj je krivo zbog načina. Imam lepo mišljenje o Mioni, voli je i Anita, ostaviću Mionu, šaljem Stanislava - rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading