ŠA ZVERSKI PROVALJUJE KAPIJU ELITE: Besan pokušao da demolira imanje, obišao sve moguće "štekove!"

Autor:

Zadruga

06.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša lupa po imanju i razvaljuje vrata.

ŠA ZVERSKI PROVALJUJE KAPIJU ELITE: Besan pokušao da demolira imanje, obišao sve moguće "štekove!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša, reper i rijaliti igrač, ponovo je pokušao da pobegne iz rijaliti programa "Elita", ali ovog ni puta nije uspeo u svojoj nameri. U jeku dramatičnih dešavanja sa učesnicom Mionom Jovanović, Nenad je doživeo nervni slom i počeo da lupa po imanju i razvaljuje vrata. Očigledno je da su mu popustile kočnice usled pritiska situacije.

Nenad je u emotivnom ispadu izgovorio niz uvredljivih reči upućenih Mioni Jovanović, ističući da se oseća sve više izgubljenim u celoj situaciji. Izrazio je svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa njenim postupcima, naglašavajući da je njihovo pomirenje bilo lažno. Takođe, istakao je da je uznemiren njenim ponašanjem i stavovima, te da se oseća kao da nije dovoljno bitan u njenoj percepciji.

 

- Sve dublje tonem i tonem, nikoga ne mogu da podnesem ovde, bolje da sam ćutao kao neki ovde što to rade, Bog nek mi sudi ako grešim. Ono priča o Maji sve kao da je ponižava, videlo se da je njihovo pomirenje bilo lažno, kao da hoće da nametne da je Maja prolazna i da nije za kuću a da mu je ona bitna. Šta je tebi bitno da li se sviđaš Stanislavu treba svom dečku da si najbitnija. Ćutao sam i puštam da vidim šta će se desiti, treba da mu želi svu sreću i da uživa sa mnom a ne da razmišlja o njemu i Maji. Ako se vrati ovom odnosu ona nije normalna, možda bih i voleo da se to desi jer bi se onda spasao jer bih shvatio da devojka nije normalna. Ona mene sad ne sluša, njoj je najbitnije da priča sa Anitom - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading