ŠA POSTAO GLAVNI PREDMET SPRDNJE: Miona ga isponižavala pred svima, ukućani se zacenili od smeha!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je priznala pred svima da ju je sramota ponašanja Nenada Aleksića Ša.

ŠA POSTAO GLAVNI PREDMET SPRDNJE: Miona ga isponižavala pred svima, ukućani se zacenili od smeha!

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša je sinoć doživeo napad histerije tokom emisije "Pitanja novinara", kada se u njegovo izlaganje umešao Lepi Mića. Kako reper ne podnosi kritike, niti negativne komentare, burno je reagovao na Mićino ubacivanje, pa je krenuo da divlja po Beloj kući, a Miona Jovanović je odmah zapušila uši, jer više nije želela da ga sluša:

- Ja sam rekao Ša da pusti da vidi sve šta će da kaže, on se nikako ne smiruje, tako će jedino da vidi da li mu se sviđa ili ne - rekao je Mića.

 

- Hoće li ovaj da ućuti ili ja neću da odgovaram. Voliš da nas dr*aš više nego išta. Ako nemaš šta da razgovaraš, nemoj onda ni njih da komentarišeš, ja ne razumem njene kontradiktornosti - rekao je Ša.

- Mene je sad stvarno blam njegovog ponašanja - rekla je Miona.

- Sve je otvorenija. Ona kad priča o Maji, kao da je ponižava, razumem da se ne podnose i da su imale svađu i da to traje, a da je spuštanje lopte bilo lažno. Ona kao da hoće da nametne da je Maja za "dođe-prođe", ona priča kako mu je ona bitna, a da mu je Maja prolazna. Zašto nju zanima da li nju Stanislav voli ili ne voli? Živ bio, želim u svu sreću. Okej su odgovori na pitanja koja se postave, ali da je zanima da li njega Maja zanima. Ona njegov život predstavlja kao da je njen trenutni život. Ona očigledno nije normalna, ne voli sve najbolje, nego sve najgore da joj se pruža. Ja njoj apsolutno verujem - besneo je reper, dok je govorio o ponašanju Mione Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading