VODITELJ PRENEO MIONI INOFORMACIJU IZ RODNOG GRADA: Prebledela od šoka, Stanislav je UHVATIO U LAŽI!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk u Beloj kući!

VODITELJ PRENEO MIONI INOFORMACIJU IZ RODNOG GRADA: Prebledela od šoka, Stanislav je UHVATIO U LAŽI!

Foto: TV Pink/printscreen

Na samom početku emisije "Pitanja novinara" Darko Tanasijević razgovarao je sa Mionom Jovanović. Ona je prvi put detaljno komentarisala vezu Maje Marinković i Stanislava Krofka i otkrila šta misli o njihovom odnosu i navodima da joj bivši dečko tera inat. 

- Da li Stanislav ima pravo da te provocira zbog svega što si mu priredila? - pitao je Darko. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

- Trebao je takav da bude od samog starta, a ne sad. Što se tiče odnosa sa Majom, nema potrebe šta da se priča. On ima novu devojku i nema potrebu da pričamo o njihovim stvarima. Neka oni pričaju o njihovoj vezi, ja ću o mojoj i Nenadovoj - govorila je Miona. 

- Ša je dobio pitanje da li će da priča sa tvojim ocem, a ti si rekla da nemaju šta da sede i pričaju. Zar ne bi trebala da dežiš tome da se oni upoznaju, spuste loptu? Mnogi su to protumačili kao da pripremaš teren za kad se završi "Elita", a to je ćao-zdravo - upitao je Darko Tanasijević.

- Da li je moguće da se to tako tumači? To je bilo tako jer je on sedeo sa ocem, dok je njegova devojka ludovala. Ja ne volim da se momak upoznaje, okej da senemo na piće ili ručak, ali da ga ostavim i da oni pričaju ja to ne volim i to nikad nisam radila. Okej je da sam ja tu, ali on da ode sa mojim tatom... Nisam bila u toj situaciji - dodala je Jovanovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović Elita

- Da li je čudno što je Stanislav imao dobar odnos sa tvojim roditeljima? -

- Nije imao nikakav odnos, upoznao ih je pred moj ulazak kad me je vozio da uzmem stvari. Tad smo seli zajedno na ručak. On je samo jednom bio u Kragujevcu i ja sam samo jednom bila u Kragujevcu za tih osam meseci - odgovorila je ona. 

Darko je nakon toga otrkio da je televizija Pink posetila Mionin kraj i da komšiluk ima samo lepe reči o njemu. 

- On je samo jednom bio - rekla je Miona, a Stanislav je demantovao. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Tri puta sam bio, prvi put kad su me upoznali, drugi put kad smo šetali i treći kad smo išli tad - umešao se Stanislav. 

- Okej, bio je tri puta. Prošlo je sedam meseci, ne mogu da se setim. Meni je život bio u koferima. Nikad nismo bili kod mene kući, nego kod bake - pravdala se Miona. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading