MIONA RAZVEZALA JEZIK I ISPONIŽAVALA MAJU: Mene i ženu je voleo, a devojke kao ona su mu za ZEZANJE!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad iskrenija!

MIONA RAZVEZALA JEZIK I ISPONIŽAVALA MAJU: Mene i ženu je voleo, a devojke kao ona su mu za ZEZANJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Na samom početku emisije "Pitanja novinara" Darko Tanasijević razgovarao je sa Mionom Jovanović. Ona je prvi put detaljno komentarisala vezu Maje Marinković i Stanislava Krofka i otkrila šta misli o njihovom odnosu i navodima da joj bivši dečko tera inat. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

- Ja sam rekla i sinoć, svidela mu se, ona je lepa devojka i svima bi se svidela, ali ima tu i inata. Meni je sve to prebro i prečudno. Ja sam rekla da njihov odnos ne smatram vezom. Ja ću da pustim vreme, meni to niti smrdi, niti miriše. Ja to ne doživljavam. Meni je zaista svejedno, 100% ali ne mogu da ne vidim kad prođem u nekim situacijama, ali se trudim da izbegavam, kad vidim da su negde ja ne odem u tu prostoriju jer će ona da se kači i priča kako sam se okrenula i nešto namerno uradila jer sam ljubomorna. Ja ne želim da ostavljam prostor kako namerno radim te stvari i da se kači kako sam ja ljubomorna. Ovde komentarišem jer moram, sa strane ne - pričala je Jovanovićeva. 

- Da li smatraš da su oni u fejk vezi i kako reaguješ na tvrdnje da te je Lakić video kako je Stanislav ljubio Maju i gledao u tebe - upitao je Darko. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Ne mislim da su fejk. Nisam gledala i nisam videla da je gledao. Možda je gledao u mom pravcu, dosta ljudi je prilazilo Nenadu i meni i reklo kako je on cele noći gledao. On je sam rekao danas da je više puta pogledao, možda sam mu interesanta, možda sam mu bila lepa, možda je hteo da vidi da li posmatram njega i Maju. Ja ovog Stanislava ne poznajem, niti se trudim da ga prepoznam, verujem da će vremenom da se poslože neke stvari. Meni njegovo ponašanje nije prirodno, ja neću da komentarišem, ali možda mi ta veza bude smešna, možda bude haotično, a možda su idelni jedno za drugo, stvarno ne znam. On sa mnom ovakav nije bio, pa ja ne znam. Možda su ovde drugačije okolnost nego napolju - dodala je Miona i poručila da Maja nije tip devojke koju bi Stanislav ženio i bio sa njom ozbiljno, već za "zezanje". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Znam sa kim je bio u braku, rekao je da je voleo ženu i mene, a sve ostale su poput Maje - dodala je Jovanovićeva. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading