MIONA HOĆE DA UNIŠTI PANTERU: Ša obelodanila detalje paklenog plana, reper mora da PRISTANE NA SVE!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva izgorela zbog zbližavanja Stanislava i Maje Marinković!

MIONA HOĆE DA UNIŠTI PANTERU: Ša obelodanila detalje paklenog plana, reper mora da PRISTANE NA SVE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša danas su se tokom celog dana svađali jer je ona rekla da bi obavila razgovor sa bivšim dečkom Stanislavom Krofkom. Na društvenim mrežama pojavili su se komentari da je Miona ljubomorna jer njen bivši ima prisan odnos sa Majom Marinković, što je postalo i očigledno nakon razgovora koji je obavila sa Ša tokom današnjeg sastanka. 

- Šta hoćeš ti od ovog čoveka? Pitam te kao čovek - pitao je reper.

- Ne želim da se predstavlja, on sada navodi da smo ispali bezdušni, ja neću da mu odgovaram, da ga ne provlačim, a on će da priča. Neću da dozvolim to, jer je ispao neispravan devet meseci - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Okej, u redu, moja greška je što sam ja skakao, da ne bi ti ispala najgora, ali si trebala da mi kažeš: "Pusti ti, nemoj više ništa da pričaš" - rekao je Ša.

- Koliko puta sam ti rekla to?! Rekla sam ti sto puta, u startu je fino pričao i on - rekla je Miona.

- Okej, to si rekla, sada više nema šta da se priča i ponovila si to, pričaš iz vašeg života, okej, to je vaše. Niko ti niša ne suflira, ja te danas pitam, kažem Mići i Matoroj: "Miona neće sa njim da priča", a onda te pitam... - rekao je Ša.

- Ja nemam želju da pričam sa njim... Da raspravimo lepo šta imamo, ako on meni priča da ja sve lažem, da je on povređen i ucveljen, ne nije, očigledno - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak se dodiruju

- Dobro, evo slušaj me. Ja tebe puštam, ako ti se obrati, obrati mu se. Meni je muka, ja ne mogu više da izdržim, ako ti se obrati i ako uđete u raspravu i da pričate neke blage i lepuškaste stvari, ja ti odmah kažem, nemoj, ja nisam neko ko će da čeka na ljubav i na tebe. Ja nisam mentolčina da prelazim preko tih stvari, crći ću, ne bih ti se vratio. Budeš li: "Cici, mici" i to, ti si sa mnom završila za sva vremena, nikada ne bih prešao preko toga. Ja sam se razveo, nisam išao da raspravljam - rekao je Ša.

- Mene nije, dok nije došao i dok nije bio fin, mene nije bole ku**c kao da me grize savest, ali kako je počeo ovako da se ponaša, apsolutno me zabole, nemam više grižu savesti, jer ovo ide polako u bezobrazluk i pokušava da preokrene da ovo što je radio on, da ja pokušavam da operem sebe i tebe, da smo mi bezdušni zbog onoga što smo uradili - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading