OVO JE MUČNO ZA GLEDATI: Od snimaka Nenada Aleksića Ša se okreće želudac, Miona učestvuje u svemu!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni snimci Nenada Aleksića Ša su zgrozili kompletnu javnost.

OVO JE MUČNO ZA GLEDATI: Od snimaka Nenada Aleksića Ša se okreće želudac, Miona učestvuje u svemu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da iznenađuje svojim ponašanjem, koje je odavno zabrinulo kompletnu javnost, a povodom toga se za medije oglasila i njegova nekadašnja cimerka i prijateljica, Sandra Rešić, koja je već boravila sa Ša u Zadruzi, a sada smatra da je mučno gledati ga ovakvog:

Republika

Foto: Dejan Milićević

Sandra Rešić

 

- Pa nema šta, ja sam pre par meseci kad je sve to počelo rekla da kada Ša bude našao devojku svojih godina ili približno, da želi iste stvari, da teži ka braku i deci, koja neće biti nađena u rijalitiju, tada možda i bude srećan. Ovako, tuga je za gledati. Ali mi ga uopšte nije žao, jer ne uči iz svojih grešaka. Nije više ni tužno, nego mučno, zaista - poručila je Sandra Rešić za Pink.rs.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Iako nije siguran da ga Miona Jovanović voli, Ša ne želi ni da čuje za opciju da raskinu, a kako je njen bivši dečko Stanislav Krofak sada u Eliti sa njima, njegov strah je sve veći i samo želi da mu Miona svakodnevno dokazuje ljubav i prekine svaki vid komunikacije sa bivšim, koji je svima jasno stavio do znanja da ga Miona ne zanima.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović već su bili predmet brojnih spekulacija i komentara javnosti tokom svog boravka u "Eliti", a Nenadovi prijatelji su očajni zbog svega što reper sebi dozvoljava u rijalitiju zbog devojke, koja, po mišljenju mnogih, samo koristi njegovu muzičku karijeru, kako bi joj on obezbedio hitove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading