PRAVO IZ ELITE IDE NA LEČENJE?! Ša potpuno narušeno mentalno zdravlje, traži se da momentalno napusti rijaliti!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zabrinuta za stanje Nenada Aleksića Ša, reper hitno želi da napusti Elitu.

PRAVO IZ ELITE IDE NA LEČENJE?! Ša potpuno narušeno mentalno zdravlje, traži se da momentalno napusti rijaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Učesnik rijalitija "Elita", Nenad Aleksić Ša, danas je doživeo još jedan nervni slom nakon što su ga ostali učesnici izglasali kao novog člana odabranih, zbog čega mora da boravi u posebnom delu imanja. Nenad, vidno iznerviran, izleteo je iz Bele kuće i počeo da viče jer ne želi da bude odvojen od svoje devojke, Mione Jovanović.

Nenad nije mogao da obuzda svoj bes, ponavljajući da želi da ide kući. Izjavio je da mu je dosta toga i da ne želi da gubi novac, te da je odlučan da ne napusti šou bez svoje devojke. Takođe, izrazio je sumnju da su na njega bačene kletve, te je zatražio da mu se one skinu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

 - Da se teram ja odavde, dosta mi je više. Rekao sam nemojte, ovo je nemoguće! Treba da razmišljam o izolaciji, to se neće desiti. Ja ću biti tamo. Pre ću da izađem, nego da gubim pare. Ne pada mi na pamet - vikao je Ša na sav glas.

- Neću bez Mione u odabrane. Bez nje ne idem nigde. Gde mene izvuče degenerik Darjan? Poslednjeg me je izvukao! Sekund jedan više neću da razmišljam da je ona bez mene, jedva sam izgurao dve nedelje - nastavljao je on.

Nenadovo ponašanje izazvalo je različite reakcije među gledaocima i javnošću. Mnogi su izrazili zabrinutost za njegovo mentalno zdravlje i podršku u teškom trenutku kroz koji prolazi u rijalitiju.

Na društvenim mrežama su se javljali i oni koji su pružili podršku Nenadu u ovom teškom trenutku, ali su se takođe pojavili i negativni komentari koji su osudili njegovo ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mira

26.03.2024 07:05

Samo klinkama ovaj deluje kao romantik. Odrastao covek vidi da je bolestan.

Cilka

26.03.2024 10:41

Kad Savršeni Prica o sebi Kaze mali Nesa (tako vidi sebe) Karamujicu pomozi