UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NENADA ALEKSIĆA ŠA: Hitno mu je potrebna stručna pomoć, ovako nešto još nije viđeno!

Autor:

Zadruga

21.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je ponovo zabrinuo brojne gledaoce Elite, njegov snimak izaziva jezu.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NENADA ALEKSIĆA ŠA: Hitno mu je potrebna stručna pomoć, ovako nešto još nije viđeno!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša već mesecima privlači pažnju ponašanjem, koje sve više zabrinjava javnost, a na isto mu skreću pažnji i njegovi bliski ljudi, počevši od devojke, Mione Jovanović.

Naime, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Ša je u naletu besa napustio program, pa otišao u dvorište i krenuo da razgovara sam sa sobom, a njegov razgovor izazvao je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Reper je konstantno ponavljao iste reči i krivio Mionu za sve što mu se dešava u rijalitiju, kao i za uništavanje reputacije u narodu. Obećao je sebi i drugima da mu više niko neće raditi o glavi i igrati mu se sa mozgom, pa se vratio u emisiju i nastavio sa ponižavanjem:

- Uvek učini da ispadnem budala i psihopata... E, neće više, neće! Niko mi se ovako nije igrao sa mozgom, niko... Niko! - nastavljao je da ponavlja Ša.

 

 

Trenutno je Stanislav Krofak njegov najveći problem u Eliti, a gledaocima je jasno da bi Miona želela da komunicira sa bivšim, ali joj Nenad to ne dozvoljava. Kako i sam priznaje, Ša neprestano prati svaki njegov korak, kontroliše mu kretanje, što je brojnoj publici najgledanijeg rijalitija veoma zabrinjavajuće, pa pokušavaju da ubede njegove roditelje da obrate pažnju i eventualno alarmiraju stručno lice, koje bi mu ukazalo pomoć.

- Nenada svi podržavamo, odmah da se zna, ali je izgubio kompas. Ne treba toliko da bude posesivan, sve je u redu, a njemu su emocije prenaglašene u rijalitiju, što je normalno. Sve je to zatvoren prostor. Samo bih voleo da do kraja ostane pribran, da ne pravi haos sa Mionom i Stanislavom jer može samo da napravi haos i da bude kažnjen. Ne sme da dozvoli da ga neke sitnice izbace iz takta - priča otac Nenada Aleksića Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
uzas

21.03.2024 18:36

Ne mogu da zamislim da je Sha moje dete i da gledam na tv kako se raspada a da dajem izjave kako treba da se smiri. Katastrofa, poraz roditelja, poraz tv,poraz medija i poraz publike koja se sprda sa nesrecnim covekom. Da se ne daj boze nesto desi ne bi se znalo ko bi vise i jace bio u licemerju, laznoj tuzi i svi bi osuli drvlje i kamenje po tv koja ga nije pustila kuci na hitno lecenje. Nemojte se sprdati ovaj covek ozbiljno pati, i vi imate uticaj i obavezu kao medij da reagujete, reagujte, alarmirajte roditelje, javnost, tv Pink, covek pati nije zezanje, budite ljudi.