NA ŠA BAČENA CRNA MAGIJA: Reper moli da mu se skinu kletve, urlici odzvanjali imanjem u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je shvatio da su na njega bačene kletve, moli za pomoć.

NA ŠA BAČENA CRNA MAGIJA: Reper moli da mu se skinu kletve, urlici odzvanjali imanjem u Šimanovcima!

Foto: Pink, Shutterstock

Nenad Aleksić Ša ponovo će nedelju provesti u kuću Odabranih, opet bez Mione Jovanović, što ga je dotuklo, pa je napustio Belu kuću i krenuo da kuka na sav glas, dok je Jovanovićeva smatrala da pravi bespotrebno dramu.

Naime, on se žalio Marku Đedoviću, pa priznao da sumnja da je na njega bačena crna magija, te da mu zbog toga u životu ne ide:

- Neću ovako! Bog se sprda sa mnom! Kad bi Miona otišla u izolaciju, ja bih sa njom otišao. Ovo mi smeta, ne mogu da idem bez Mione u Odabrane. Čuješ, me, ne mogu! - rekao je Ša.

- Smiri se - kazao je Đedović.

- Skinite mi kletve, mene je baksuz poterao, crna magija... Nek mi skine neko ovo. Bože, što si se na mene okomio. Muka mi je, želim sreću - kazao je Ša.

 

Kako je Luka Majčica ovonedeljni vođa, na njemu je da izabere potrčke, koji će sedam dana boraviti u izolaciji, a Ša se uplašio da to ne budu Miona i Stanislav Krofak, njen bivši dečko. Dan je proveo pokušavajući da mu se ušlihta i ubedi ga da to nije pametna odluka i da ne bi podneo činjenicu da Miona boravi sedam dana sa svojim bivšim dečkom u izolaciji:

- Znaš, da se ušlihtam... Čestitam ti - smejao se Ša, pokušavajući sve da okrene na šalu.

- Haha, znam - odgovorio je Majčica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- To je njegov obraz, meni je šokantno da ja tražim odobrenje od partnera da nešto mogu da uradim, sa moje strane ja sam već rekao, ona mene ne zanima, smešna mi je. Njegova glavna briga je ona, ja nemam ništa sa tim. Ja ne znam da li ja nju zanimam, ali mislim da ne. Mene da izda neki radnik on više nikad neće raditi kod mene, ja ne menjam mišljenja tako lako. Ona je prevarila mene sa njime i sad joj je glupo da priča da je sa mnom bilo dobro jer znamo kakav je on i da ljubomoriše. Ona nema ništa o meni da kaže, ja ne bih ulazio ovde da nisam čist, neka kažu šta žele. Primetio sam da želi da priča sa mnom, ali nema potrebe za tim sad, trebalo je odmah to da kaže a ne da čekam njegovo odobrenje, ko je on bre? Mene je sramota sa kim sam živeo, nema svoj stav stalno je pod tuđim uticajem, sad da je upoznam ne bih nikad bio sa njom - komentarisao je Stanislav Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jao

25.03.2024 20:17

Kakva tetkica je ovaj Ša! Po celi dan kukumače, nariče, žali se, preti i bulazni. Jadno i žalosno za gledanje. Uz Anđela (najveću torokušu ) i Đedovića (najveću podmuklu osobu ) Ša mi deluje kao treća osoba koju je ipak pojeo rijaliti i glad za novcem. Sva trojica su izgubili ugled, dostojanstvo i čast jer umesto da budu ugledni građani i stručnjsci u oblasti za koji su školovani (Đedović i Anđelo ) a Ša dobrim postignućem u muzici, oni se bave ljubavnim avanturama starletica u pokušaju, propalih sportista i muzičara, alkoholičarima i kockarima, izdajama prijatelja, ...