NAPADNUTA ANELI U ELITI: Zbog ovih INFORMACIJA će odmah morati da pozove ADVOKATA!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda istakla je za Aneli Ahmić da je - glupa!

NAPADNUTA ANELI U ELITI: Zbog ovih INFORMACIJA će odmah morati da pozove ADVOKATA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", nedavno je iznela svoje mišljenje o nekolicini svojih cimera s kojima živi na imanju u Šimanovcima, ne štedeći reči kritike. Naime, jedna od tema o kojoj je Kačavenda govorila jeste ljubavni odnos između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Kako je Milena istakla, ona smatra da Aneli ne ume da se ponaša i da njen postupci remete njen odnos sa bivšim košarkašem. Smatra da Janjuš iskreno voli Aneli, ali da je zbunjena njenim ponašanjem.

- Aneli nema zadršku, Maju ne zanima ovo, Aneli nije svesna da pravi i Janjušu problem kada čačka Maju. Janjuš je apsolutno zaljubljen u Aneli, i ona u njega, ali mi nisu jasne neke stvari. Ne razumem je ni u prijateljskim odosima, i nisam 100 odsto sigurna u nju, dok je on baš zaljubljen. Njena izlaganja su glupa, i on želi da poštedi i sebe i nju glupostima, ona nema takta i nije verbalno jaka - rekla je Kačavenda, za šta bi Ahmićeva mogla da je tuži za povredu ugleda i časti.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Milena Kačavenda urnisala Aneli Ahmić

Kačavenda nije poštedela ni Nenada Macanovića Bebicu, nazivajući ga smešnim i ističući da se folira poput većine njenih cimera. Takođe, izrazila je nestrpljenje da neko verbalno napadne nju, tvrdeći da joj niko nije ni do kolena.

- Bebica je smešan i krpa, pokušao je sa mnom da se svađa, a krenuo je biciklom na Rusiju! Ne zna šta ga čeka kada izađe. Zabavlja me izuzetno, isto kao i mali Uroš. Uroš je smešan. Maja ima neke simpatije prema Stanislavu, to je jasno. Jovana zna šta radi i vrlo je namazana - istakla je ona nedavno u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda se svađa sa Bebicom u Eliti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading