DELIĆKA OPLELA PO BEBICI! Sve mu sasula u lice, pomenula i Miljanu Kulić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama se dešava!

DELIĆKA OPLELA PO BEBICI! Sve mu sasula u lice, pomenula i Miljanu Kulić! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Teodora Delić osamila se u dvorištu Bele kuće sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kom je zamerila što pomno prati svaki njen korak. Teodora je objasnila da joj treba prostora da vidi hoće li da nastavlja vezu sa Nenadom, jer je u rijalitiju sada u fazi kad ne zna ni sama šta bi, a šta ne. 

- Nenade, počeo si da me daviš kao zmija žabu. Treba mi prostor i mislim da nećemo da nastavljamo ništa u narednom periodu. Trebalo bi da se smiri situacija među nama, da malo damo prostor jedno drugome i da vidimo kako stojimo. Mislim da veza može da nam bude dobra napolju, ali ovde gde su bivši nikako. Stvari se samo komplikuju i nema šanse da se bilo šta reši na ovaj ili onaj način. Tako si mogao sa Miljanom da se ganjaš po ceo dan, ja to ne volim - rekla je Teodora, a Bebica se nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

- Ne znam koliko puta treba da ti kažem da ja sve ovo radim jer mi je stalo. Pratim svaki tvoj korak jer mi značiš, a ne zato što hoću da te kontrolišem na bilo koji način. Nisam ja neko ko davi, ali volim da znam šta se dešava u tvom životu i sa kime si ovde dobra, a sa kime ne. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić

 

Podsećamo, Delićka je skoro iznervirala Bebicu jer je pred svima flertovala sa Nemanjom Gačićem. 

Gačić se samo nasmejao Teodori, kojoj situacija nimalo nije bila smešna, ali se za sada sve završilo na tome jer niko Bebici nije hteo da prenese šta mu se desilo iza leđa. Kasnije u toku dana su mu cimeri i to preneli, ali se nije preterano nervirao zbog svega. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading