BEBICA DOŽIVEO NERVNI SLOM! Žene ga izludele, hteo hitno da napusti rijaliti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Macanović više ne može da izdrži pritisak!

BEBICA DOŽIVEO NERVNI SLOM! Žene ga izludele, hteo hitno da napusti rijaliti! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnik Elite Nenad Macanović Bebica doživeo je nervni slom posle gledanja snimaka! Naime, nakon što je Teodora Delić počela da priča da bi je proganjao u slučaju da raskinu, njemu se sve skupilo nakon peckanja bivše devojke Miljane Kulić, pa je napravio haos.

- Ne mogu da verujem da me dve žene ovako leraju i nerviraju! Otići ću odavde! Treba mi mir! Ostaviću vas ovde sve i ima da odem preko ograde! Grebaću noktima na vrata dok me ne diskvalifikuju! Pustite me na miru i Miljana i ti Teodora. Miljana me pecka i kad je diram i kad je ne diram - urlao je Bebica, pa je Delićka brže bolje potrčala da ga smiri:

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Nenad Macanović Bebica

 

- Jao, ajde ne preteruj! Nema potrebe da dramiš! Period ti je takav da si nervozan. Kad ustanem da komentarišem i pričam o tebi to je zato što me je voditelj pitao, a ne zato što sam nešto htela da provociram.

Podsećamo, Delićka je rekla kako je ubeđena da bi je Macanović maltretirao i spopadao kad bi rešila da stavi tačku na njihov  odnos. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić

 

Ja sam ovo što sada pričam priznala Bebici, to što sam rekla da mi pravi stres je bezazleno, rekla sam da bi me proganjao kad bi raskinuli ali ja nisam rekla da se plašim i da sam zbog toga sa njim. Ovo je za mene bila sprdnja i rekla sam da neću više da se šalim. Pomislila sam da može da bude sa bilo kojom devojkom ovde i da to može da bude stresno za mene, ali dobro. Mora i to da se prevaziđe - rekla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading