BEBICA JE FOLIRANT, ZARAĐUJE TAKO ŠTO VARA ŽENE! Natalija Trik FX urnisala Macanovića, evo šta je još poručila!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On koristi ovo da bude u centru pažnje, ko je bre Bebica, on misli da će biti u centru pažnje kad izađe, kako da ne!

BEBICA JE FOLIRANT, ZARAĐUJE TAKO ŠTO VARA ŽENE! Natalija Trik FX urnisala Macanovića, evo šta je još poručila!

Foto: printscreen/Kurir TV

Pevačica Natalija Trik FX kaže da je zgranuta ponašanjem Nenada Macanovića Bebice, te i da smatra da je on šarlatan koji žene koristi kako bi došao do zarade.

Bebica je jedan lažov, lažovčina, šarlatan, koji gleda korist, da zaradi novac preko žena riba, o nje katastrofa. On svoju decu ne gleda, sad je odjednomm sladak divan. Živeo je u NIšu, a sada ih pljuje. On koristi ovo da bude u centru pažnje, ko je bre Bebica, on misli da će biti u centru pažnje kad izađe, kako da ne! Meni se gade muškarci tog tipa! Mislim da on ni ne shvata koliko je nisko to što radi. Narod sve vidi, ovo neće da mu donese visoko mesto u finalu, naprotiv. Samo sebi kopa rupu iz koje će teško izaći - rekla je ona.

Takođe, Natalija je izrazila svoje zaprepašćenje zbog ponašanja Nenada Aleksića Ša nekoga ko je u godinama poput njenog supruga Sanija Trik FX. Ona je takođe komentarisala i reperovu devojku, 20 godina mlađu Mionu Jovanović, za koju nije imala ružne reči. 

Foto: printscreen/RED TV

Natalija i Sani Trik FX

 

Oni nisu mogli da sakriju da su zgroženi terorom koji reper vrši na Mionu, a Natalija je otkrila i detalj o porodici mlade pevačice, tačnije da je majka šokirana zbog svega što može da vidi na televiziji. 

O Mioni moram da kaže sve najlepše. On je navikao da sve njegove žene skaču i viču sem Ivane. Kulturna je, fina je, nikog nije uvredila. Ja vidim Nenada koji stalno vrši pritisak na nju. Njena porodica je fina i kulturna, njena majka je u šoku. Ša je posesivan i meni je neverovatno da neko ko ima toliko godina da bude takav. Ali da mi neko drobi toliko ne bih mogla tako. Nenada znam i u korektnim smo odnosima, i mislim da je izgubio zlato jer je Ivana divna. Nenad voli te opasne ribe - rekla je ona u emisiji "Pitam za druga". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading