DEVOJKE SU MI NUDILE TROJKU! Anđelo progovorio o šok-ponudi u spoljnom svetu, pomenuo i jednu pevačicu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maneken otkrio da li je prihvatio ponudu jer je tada bio zauzet!

DEVOJKE SU MI NUDILE TROJKU! Anđelo progovorio o šok-ponudi u spoljnom svetu, pomenuo i jednu pevačicu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Anđelo Ranković kaže da je u spoljnom svetu jednom prilikom dobio ponudu da spava sa dve devojke u isto vreme, ali da je to odbio jer je u tom trenutku bio u dužoj vezi. On kaže da ne mora ni sa kim da bude u rijalitiju jer su devojke zainteresovane za njega u svakom slučaju, pa zbog toga nikoga ni ne juri. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović sada su bliski u rijalitiju Elita 

 

- Meni su se devojke uvek samoe bacale pod noge, zato kod mene nema bilo kakve jurnjave. Imao sam kratke veze, njih najviše volim, ali bilo je i onih ozbiljnih. Dve devojke su mi jednom u izlasku rekle da me hoće u krevetu, da imamo trojku, ali sam samo pokazao u pravcu devojke s kojom sam tada bio, bila je jedna pevačica u pitanju, ali nije Teodora, pošto verujem da ste odmah pomislili svi na nju - rekao je maneken, ali nije hteo da ulazi u detalje. 

Inače, u današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" nastao je haos kad je emitovan klip na kojem Milena Kačavenda brutalno proziva Anđela Rankovića i konačno iznosi svoje pravo mišljenje o njemu. On na brutalne uvrede nije ostao nem, pa joj je žestoko uzvratio, a u sve to se umešala i Anita Stanojlović, što je izazvalo dodatni karambol. 

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

 

Može da priča šta hoće, može majka da mi bude, a ja takve žene ne gledam na taj način. Kad kažem da devojke mogu biti zaljubljene u mene, ne mislim na nju. Ona ne bi trebala da razmišlja o muškarcu koji je mlađi od nje 20 - 25 godina - rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading